NEDA UKRADEN SPREMNA ZA BEOVIZIJU: Ja sam baba koja može da osvoji Evropu!

Neda Ukraden, kao najveća zvezda na spisku konkurenata za odlazak na Evroviziju, kaže da će dati sve od sebe da pobedi na domaćem takmičenju, predstojećem Beosongu.

- Spremam se za spektakl kako bih oduševila evropsku publiku, ali ukoliko pobedim u svojoj zemlji. Meni već jeste čast što sam u konkurenciji sa mladim snagama, a to znači da je komisija RTS svima dala šansu da se izbore za svoj cilj. Vredno radim na koreografiji, koja će biti neviđena i veoma zahtevna, da kad izađem na scenu mogu da oduvam - rekla je Neda sa neskrivenim optimizmom.

Zvezda bivše velike Jugoslavije ima motiv više od svoje konkurencije za dominaciju jer joj godine nisu saveznik, ali Neda je spremna da mane pretvori u prednost.

- Iako sam najstarija takmičarka, to ne znači da ne mogu biti spretna i okretna i da na sceni ne mogu da napravim šou kao što sam kroz takmičenje "Tvoje lice zvuči poznato". Tada su o meni pisali kao o Tini Tarner, a opet će biti slično, sigurna sam. Ljuti sam protivnik i borac protiv toga da žena mora sa 70 godina da izgleda otromboljeno i zapušteno. Ja sam baba koja može da osvoji Evropu. Muka mi je od negativnih kritičara koji mi poručuju da ne mogu da budem devojka u ovim godinama, kao da to meni nije jasno. Nisam devojka i neću da budem, ali jesam negovana i žena u dobroj, odnosno u zavidnoj formi. Takođe mi smeta što muškarce u mojim godinama niko ne osporava, ali žene da. E, to ne dozvoljavam da mi rade - odlučna je Ukradenova.

Neda Ukraden ističe da joj je učešće na Beoviziji dragoceno jer se kroz takmičenje nove pesme reklamiraju i dobiju dobru promociju.

- Uvek sam bila fan festivala jer je to najbolji način za promociju novih pesama. Idem u korak sa trendovima i nisam kapriciozna da ostajem verna nečemu od pre 30 ili 40 godina jer se u svemu menja pravac, tako da snimam pesme koje sluša današnja omladina i zato punim diskoteke, dok moje vršnjakinje čame u penziji, ali to je njihov izbor, a ne moj. Volim da budem aktivna i vredna, rad me ispunjava. Ništa ne moram, ali hoću i želim - zaključila je Neda.

Izvor: Srpski telegraf/Republika.rs
Foto: Promo

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.