fbpx

IVANA ŠOPIĆ OTKRILA JANJUŠEVU TAJNU: Bio je intiman sa Majom Marinković (VIDEO)

Zorica Marković imala je potrebu da ustane, dok su se Ivana Šopić i Marko Janjušević Janjuš svađali. Markovićka je napala Ivanu da je "uništila" Janjuša ovim navodima, a onda je Šopićeva iznela nove tvrdnje da joj je pevačica prenela da je zadrugar bio intiman i sa Majom Marinković.

- Ja sam gledala sve ovo što vi pričate, kad sam bila kod kuće, nije mi to ličilo na neku zaljubljenost, ali simpatije da. Kada je Janjušu bila ćerka, to je me baš potreslo, kada sam došla ovde, sa Đedovićem sam pričala o svima, pa smo provukli temu da se sve vidi, što je i David potvrdio da je video kad je Janjuš gde već stavio ruku Ivani. Ja sam to veče spavala u krevetu, napali su me kao da sam najveći zločinac. Uvek sam govorila da je Janjuš kao oženjen čovek ima pravo da se druži sa kime hoće. Krilo se, naravno, Ivana vrlo dobro zna da je čovek oženjen, kakav god da je brak, ali on postoji. Ta žena je oprostila grešku sa Anom Korać, ja sam Ivani prišla i rekla da se ne igra više. Ona je bila uporna, iako joj je majka rekla. Ne znam čemu upornost ako te niko ne zanima. Ti si ovog čoveka zgazila večeras, što nije lepo. Ti si slobodna... – pričala je Zorica.

- A mene on nije? Vi ste mi preneli da je on intiman sa Majom, Vi ste doprineli da ja mogu da ga ukanalim – uskočila je Šopićeva.

- Po mom mišljenju, mržnja je nedovršena ljubav. Nemoj da ti radi sujeta! - urala je Zorica.

Izvor: Srbija Danas
Foto: Zadruga Official - YouTubePrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.