KONJ NAS JE SPOJIO: Milica Todorović otkrila sve o vezi sa Petrom Strugarom (VIDEO)

Pevačica Milica Todorović bila je večeras gošća Ognjena Amidžića u emisiji "Amidži Šou". Ona je tom prilikom progovorila o tome zbog čega se šest meseci nije pojavljivala u medijima, otkila sve o krahu veridbe sa Milošem Paunovićem, ali i novoj ljubavnoj romansi u koju je nedavno uplovila.

- Nisam bila sposobna da gostujem po emisijama. Prošla sam kroz težak emotivni period, ljubavni, teško je kad se rastaneš sa nekim sa kim si bio šest godina. Ja sam uvek iskrena, kad mi se plače, plačem, kad mi se smeje, smejem se - rekla je Milica, a voditelj ju je potom upitao da li je istina da je u vezi sa glumcem Petrom Strugarom.

Mlada zvezda "Granda" je, nakon svih nagađanja, priznala da su ona i umetnik iz Crne Gore zajedno već nekoliko meseci i ispričala kako su se upoznali.

- Jesmo u vezi, on nas gleda, moram da mu mahnem. Možda smo malo manje od tri meseca. Ja iz veze u veze, samo se prilepim ko krpelj i ne možeš da me se otarasiš. Nije tačno da sam ga ja smuvala, konj nas je smuvao. Konj kao životinja. Ja sam snimala spot za pesmu "Ljubav manje" i trebao mi je konj. Tražila, tražila i onda su ljudi iz produkcije rekli da su ga našli, to je konj Petra Strugara, meni ni na pamet nije padalo da se zaljubljujem i da mi se neko dopadne. Tako da, eto, došao na snimanje, upoznala Petra, upoznala konja, a sad je već zajednički konj. To je miraz. Sve sam ja uredno platila. Ništa, ja mu posle napisala poruku: "E, lep ti konj" i on kao: "Ha-ha-ha, hvala", bilo je tu nekih doskočica koje nisu za TV, ali jako je duhovit i to je ono što me je privuklo, definitivno su nam se šifre poklopile. U stvari, on je mene muvao, nisam ja njega. Jednom sam sela samo na konja.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: milicatodorovicofficial/Instagram

Pogledajte još