SVIĐA MI SE OROZOVIĆ: Brendon postao Brenda i otkrio ko je najbolji frajer u Beloj kući (VIDEO)

Zadrugar Branislav Radonić Brendon bio je pravo osveženje za sve zadrugare, a zbog svog specifičnog izgleda i ponašanja svakodnevno privlači veliku pažnju javnosti.

Tako je prvi put u ovoj sezoni bio specijalan gost u emisiji radija "Amnezija", a voditelji Bora Santana i Bane Čolak postavljali su mu niz škakljivih pitanja.

- Ko ti je bolji frajer, Orozović ili Karić? - glasilo je pitanje.

- Ne bih ja njih komentarisao nešto specijalno. Karić pokušava da viče na mene, to mi smeta. Što se Orozovića tiče, ja ne znam što ga vi napadate ovde konstantno, mi smo popričali na temu sporta, obrazovanja, on je završio mašinski fakultet, a vi ga ponižavate da je glup. Orozović bolje izgleda - rekao je Brendon.

- Karić je priznao da je imao erekciju posle 4 meseca, a zadrugarke su bile ljubomorne - rekli su voditelji.

- Ja za to nisam znao - rekao je Brendon.

Milan Petković napisao je pesmu za Brendona, a kada su je čuli, svi su prasnuli u smeh.

- Brendone, Brendone najbolji si ovde e, Brendone, Brendone, Leposava čeka te Sve žene mogu da ti zavide, imaš grudi prirodne, a to ih boli batice - napisao je Milan.

Voditelji su upitali Brendona kako je provodio svoje slobodno vreme otkad je izašao iz Zadruge 2, a njegov odgovor bio je sasvim očekivan.

- Jeo sam previše pice, pa sam dobio malo stomak. Bavio sam se radovima na licu, imao sam neke hiruške intervencije - rekao je Brendon.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još