NEDOSTAJAO MI JE OSEĆAJ POŠTOVANJA: Bivši suprug Jelene Veljače otkrio razloge razvoda

Glumac Dražen Čuček, bivši suprug Jelene Veljače, nije davao intervjue i nije želeo da u javnost iznosi detalje braka sa hrvatskom koleginicom.

Ponekad parovi nastave da budu prijatelji nakon razvoda, ali češće postanu najgori neprijatelji. Jelena Veljača je uvek lepo govorila o svom bivšem suprugu Draženu Čučeku.

Ipak, nakon meseci u kojima mu se život potpuno istumbao, Dražen je rešio da ispriča svoju priču.

U razgovoru za hrvatsko izdanje magazina "Gloria", bivši suprug Jelene Veljače ispričao je šta je dovelo do kraha njihovog braka.

- Da smo ovaj razgovor vodili pre šest meseci, imao bi mnogo pesimističniji ton – s osmehom je započeo svoju priču zagrebački glumac Dražen Čuček (49).

On je ulaskom u 2020. iza sebe ostavio turbulentno razdoblje i započeo novu fazu u svom životu.

Krajem 2018. razveo se od producentkinje, scenaristkinje i glumice Jelene Veljače. S njom ima četvorogodišnju ćerku Lenu.

U aprilu prošle godine dao je i otkaz u gradskom pozorištu Komedija. Član pozorišta bio je čak 23 godine. Velike životne promene nisu ga slomile.

U vrlo kratkom vremenu dao je otkaz i razveo se, a na pitanje da li je to bila kriza srednjih godina odgovorio je:

- Nije bila nikakva kriza, ali se poklopio trenutak u kojem sam shvatio da imam samo jedan život. Želim li da ga ovako provedem? Ili želim da poboljšam njegov kvalitet? Odlučio sam se za ovo drugo. Nekako mi je bilo zgodno da sve te stresove, među kojima je bilo i renoviranje stana, stavim u jedan koš i da ih se istovremeno rešim. Sada se i psihički i fizički osećam dobro.

Bivši suprug Jelene Veljače je otkrio i šta je za njega bilo stresnije:

- Ipak razvod. Odvojiti se od jednog načina života, ali i zbog ćerke Lene oprezno se prilagoditi novom. Bilo je zaista teško. Borba između ličnih, moralnih i društvenih demona nije bila jednostavna. Ali, kada rešavaš problem po problem, vrlo brzo ti postane jasno kako treba da reaguješ.

Sve je zanimalo i iz kog razloga je njihov naoko idealan brak doživeo krah.

- Nedostajao mi je osećaj poštovanja. Moj lični prostor, životna vibracija na kojoj funkcionišem nije se poštovala. Kada vam neko okupira teritoriju, imate potrebu da je vratite. Imao sam potrebu da vratim svoj lični prostor, svoju slobodu, autonomiju i glas – rekao je Čuček.

Jelena Veljača je u svojim tekstovima i objavama uključivala elemente iz privatnog života. Njemu to nije odgovaralo.

- Bio je to veliki problem. Tek sam nedavno to dvoje uspeo da razdvojim. Više nemam uvid u njene objave. Previše su me uznemiravale pa sam se odmakao. Sve sam blokirao i potpuno se izolovao – objasnio je bivši suprug Jelene Veljače otkrivši da više nije s njom prijatelj na Fejsbuku ni na Instagramu.

- Teško je održati dobar odnos s bivšim partnerom, ali kad je o detetu reč, mislim da svi moramo da se potrudimo da bude i lako - rekla je Jelena Veljača za hrvatske medije jednom prilikom.

Izvor: Hellomagazin.rs
Foto: jelka12/Instagram

Pogledajte još