GODINE SU SAMO BROJ, ONA JE MOJE ZLATO: Vladimir Tomović progovorio o ljubavi sa Lidijom Vukićević

Nakon što je Lidija Vukićević dala iskrenu ispovest o svom odnosu sa Vladimirom Tomovićem, priznavši da se među njima desila platonska ljubav, oglasio se i on.

Kako nam kaže, Lidija jeste njegovo zlato i jedva čeka da joj upozna sinove.

- Šta reći, sem da mi je čast kada takva dama, žena, majka i glumica kaže lijepe riječi o meni. Lidija je divno stvorenje koje u doba opšteg ludila ostaje prizemna. Iako joj od glumačke i ljudske reference daju za pravo da bude velika, ona je ponizna i to je još jedna njena vrlina - kaže nam Vladimir.

- Da, tepam joj "zlato", jer ona to i jeste - dodaje Tomović koji je potvrdio Lidijine reči da se među njima desila platonska ljubav.

- Platonska ljubav? Da. Velika ljubav pretočena u prijateljstvo. Život je čudo, ne morate me pitati za godine, jer su one samo broj. Ona svoje nosi sa lakoćom i na nesreću zluradih, ona je vječno mlada i sinonim za lepotu i odvažnost - kaže Crnogorac.

I on, kao i Lidija, želi da im se porodice međusobno upoznaju.

- Njenu porodicu, iako lično ne poznajem, znam iz njene priče. To su pravi momci, ljudi, koje je ona izvela na pravi put. Naravno da ćemo se upoznati kada nam prilike dozvole, kao i ona sa mojom porodicom koja je obožava, i za nju samo riječi hvale imaju svi.

- To je moja ljubav. Ukratko - zaključio je Tomović.

Izvor: Telegraf
Foto: vladelije1/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.