KOMŠIJE SE POBUNILE: Žiki Jakšiću komunalna policija upala u stan!

Producent "Grand produkcije" Saša Jakšić, poznatiji kao Žika, dobio je kaznu za remećenje javnog reda i mira zbog toga što je u noći između nedelje i ponedeljka puštao muziku na razglas, zbog čega su se pobunile komšije. Jakšić je slavio krsnu slavu Svetog Jovana i tim povodom u novoj kući na Bežanijskoj kosi organizovao je muziku uživo, što je izazvalo revolt kod suseda koji su ga prijavili policiji.

- Žurka je počela oko 21 čas, čulo se da pevaju Aco Pejović i Svetlana Ceca Ražnatović i komšije su, znajući da čovek slavi slavu, bile tolerantne, ali samo do ponoći. Posle toga nekoliko komšija sa istog sprata je došlo kod Žike i zamolilo ga da utiša muziku jer mala deca ne mogu da spavaju. Svakom je ljubazno odgovorio da hoće, ali muziku nije gasio - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

- Kada su izgubile strpljenje, komšije su pozvale komunalnu inspekciju. Bile su kivne što nema obzira prema deci i starim ljudima koji žive u tom kompleksu, ali nisu imale obzira da čovek jedan dan u godini obeležava krsnu slavu. Možda komunalna ne bi ni odreagovala da za istu adresu nije stiglo više poziva.

Policija je izašla na lice mesta i uverila se da je muzika glasna. Rekli su mu da smesta mora da je ugasi i da u stambenoj zgradi u to doba noći ne može da bude tolika buka. Tada je ugasio muziku i slavlje se završilo.

Na pitanje medija o ovoj informaciji Žika je u prvi mah negirao navode, ali je ubrzo priznao i potvrdio da je puštao glasno muziku:

- U stvari, bili su ljudi, ljubazno su me zamolili da utišam i ja sam to učinio. Nisam ja toliko glasno puštao, nego neko je otvorio prozor u mojoj kući i verovatno su komšije zato čule. Žao mi je ako je neko imao neprijatnost zbog toga.

Izvor: Telegraf/Republika.rs
Foto: zika.jaksic/Instagram

Pogledajte još
1 komentar
  1. Nista ne menja says

    То је верник. Човек који је непоколебљив у својој вери,
    коме ни ближњи његови не могу ништа, док не дође полиција.
    П.С.
    Цепаница 24 К

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.