LJUBAV NA PRVI POGLED: Andrijana Radonjić otkriva sve detalje veridbe u Dubaiju (VIDEO)

Pevačica i bivša zadrugarka Andrijana Radonjić danas je zaprošena na putovanju u Dubaiju, gde uživa sa svojim izabranikom Franom Mikulićem. Ona se pohvalila svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram da je zaprošena na vrhu čuvene Burdž Kalife, a podelila je i fotografiju vereničkog prstena koji je zasijao na njenoj ruci.

Andrijana je podelila utiske samo nekoliko sati nakon, kako ona kaže, iznenadne veridbe.

- S obzirom na to da smo se na brzinu organizovali da otputujemo, ni na kraj pameti mi nije bilo da će se ovo desiti. Ali eto, dogodilo se baš na vrhu sveta. Još sam u šoku, ne znam šta me je snašlo, ali sam jako srećna. Što se svadbe tiče, sačekaćemo da nam se malo sve ovo slegne pa ćemo dalje razmišljati o budućnosti. Što se tiče naših porodica, mislim da su svi iskreno srećni. Bar mi tako to osećamo i vidimo - počinje priču Radonjićeva za portal Pink.rs i dodaje:

- Dosta ljudi mi na drustvenim mrežama u poslednje vreme piše kako izgledamo srećno, kako su samo čekali da se ovo dogodi... Ali , ja sam srećna jer ovo vreme koje smo proveli zajedno, stvarno istinski jesmo srećni i zaljubljeni - kaže mlada pevačica i otkriva kako su se ona i Frane upoznali.

- Upoznali smo se početkom leta, pozvana sam da nastupam u diskoteci, čiji je on vlasnik i na prvi pogled, ali stvarno prvi pogled, osetili smo neku hemiju. Niko mi neće verovati, ali od prvog dana kada sam ga ugledala, zaljubljena sam u njega. Međutim, znajući da smo udaljeni 700 km i da se bavimo poslovima kojim se bavimo, znali smo da je teško sa to opstane. Kako je vreme prolazilo, ja sam išla kod njega, on dolazio kod mene, nekad se nismo videli i po mesec dana, nije bilo lako, ali ovo sada je pokazatelj da smo uspeli - otkriva pevačica.

Izvor: Pink.rs
Foto: andrijana_official/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.