VLADIMIR TOMOVIĆ OPLEO PO "PRIJATELJICI": Mina Vrbaški će završtiti na nekom smetlištu

Vladimir Tomović, bivši učesnik "Zadruge 3" i učesnik "Zadruge 2", bez dlake na jeziku progovorio je o odnosima koje je imao tokom njegovog učešća u ovom rijaliti programu.

U "Zadruzi 2" Vladimir je bio u emotivnom odnosu sa starletom Stanijom Dobrojević, a ove godine u "Zadruzi 3" je ušao u ljubavni odnos sa Minom Vrbaški. Poređenje između njih dve je bilo neminovno, ali Vlada ih razdvaja kao nebo i zemlju.

- Ne bih ja iskreno u isti koš da stavim Staniju i Minu, to su dva različita tipa žena. Ja sam u Staniju bio iskreno zaljubljen, Mina mi je bila prijateljica. Stanija se razlikuje od Mine - rekao je Vladimir pa dodao:

- Ne želim da pričam ružne stvari o Mini, ona je devojka koja je pogazila naše prijateljstvo. Ja sam želeo samo da ona bude bolji čovek, ali izgleda da je to nemoguće. Ona je meni rekla neke tajne i ona zna da je to zaključano, to nikada ne bih rekao. Ona je izmučena devojka, izmučena od rane mladosti. Mina je javno, glasno i jasno rekla da se bavila prostitucijom, kao i da je koristila nedozvoljene supstance. Mina Vrbaški je promašaj društva. Žao mi je što će završiti na nekom smetlištu kao oronula. Drogirala se, čuda je činila od svog života - rekao je Vladimir za emisiju "Ekskluzivno".

Izvor: Republika.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.