Sergej Trifunović naljutio Natašu Bekvalac

Kako prenose mediji, snimanje novogodišnjeg izdanja emisije "Hitorama", koja se od nedavno emituje na regionalnom MTV-ju, bilo je izuzetno vruće zbog oštre prepirke između bivšeg para - Sergeja Trifunovića i Nataše Bekvalac.

Popularni glumac, koji ovu emisiju vodi sa Idom Prester, pevačicom hrvatskog benda Lollobrigida, pokuša je da na "duhovit" način najavi nastup Nataše Bekvalac koja je došla u emisiju da promoviše svoju pesmu "Čistija" sa novog albuma. Međutim, popularnoj "novosadskoj Barbiki" se i nije baš svidelo kako je to njen bivši dečko (barem se pričalo da su bili zajedno) Sergej učinio...


- Pošto mi podržavamo ekologiju, u skladu s tim Nataša Bekvalac će nam izvesti svoju pesmu "Čistija" - rekao je Trifunović, što je pevačicu uvredilo, te ga je sočno opsovala i pobunila se što je na taj način najavio.



Kako se priča, besnu pevačicu morali su da smiruju producenti, pa se tek nakon nekog vremena vratila i otpevala pesmu. Izvinjenje od Sergeja izgleda nije dobila, ali se on uzdržao od daljih komentara.

Na snimanju ove "Hitorame" publici definitivno nije bilo dosadno... ali, baš ni prijatno.

Pogledajte još