fbpx

MOJI SU NA LEKOVIMA ZATO ŠTO SAM SA TOBOM: Ivana Krunić i Bane Čolak definitivno raskinuli (VIDEO)

Ivana Krunić i Bane Čolak nastavili su svoju raspravu u pabu, nakon što je Ivana saznala da joj porodica nije dobro, te je odlučila da raskine sa Čolakom.

- Mene ovde nećeš gledati, biće ti lakše. Ti si mene izdala, prodala me za neku poluinformaciju - pričao je Bane.

- Neka je jedan posto istina, neću da rizikujem - rekla je Ivana.

- Koji će meni k*rac takva žena koja se kune u porodicu i slaže - naveo je Čolak.

- Koji će ti k*rac? Jedina stvar zbog koje bih raskinula sa tobom je zdravlje moje porodice. Ako hoćeš da zaviješ svoju porodicu u crno, uradi to, ja neću. Ja nisam p*čkica, izdržaću do kraja - rekla je Ivana.

- Ne zato što nisi p*čkica, nego te Bane nije ostavio kad si htela da ideš odavde. Kojim gestom sam ja zaslužio ovo. Ovo je najveća izdaja koju sam doživeo. Verujem da ćeš biti najbolji prijatelj sa mojim najgorim neprijateljima. Ovo je nešto najgore što sam doživeo, ti si jedina devojka kojoj sam tako verovao - naveo je Bane.

- Bane, dobila sam informaciju da su moji na lekovima zato što sam ja sa tobom. Treba da me zagrle svi samo ne ti. Moji su na lekovima, potvrđeno mi je to - ponavljala je Krunićeva.

- U roku od tri minuta kad mi završimo ovaj razgovor neću da čujem više za tvoje ime. Ti si me prodala za neku poluinformaciju - rekao je Bane.

- Mojim roditeljima je najbitnija moja sreća, ne lupetaj. Ja nisam nesrećna sa tobom, ja ću dušu svoju da isplačem - rekla je Ivana.

- Nećeš. Ti si ostavila onog čoveka sa kim si plakala i smejala se. Karijera ti je najbitnija u životu, ja tebe nikad u tome nisam osporavao. Nadam se da ćeš sutra biti sa Ohijem, sa Petrom, Pavlom, menadžerom u vezi, da ćeš biti srećna ali od ovog momenta za mene ne postojiš, izdajo i prevaro - naveo je Čolak dok je Ivana odlazila iz paba.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.