MAJKA I ĆERKA ZARATILE: Anabela otela Luni Đogani pesmu?!

Luna Đogani je planirala da snimi četiri pesme koje su rađene isključivo za nju i time ozbiljno zaopčne svoju muzičku karijeru, stvari ipak nisu ispale onako kako je želela.

Anabela je rekla za jedan tekst da se ona sama više pronalazi u njemu.

- Pošto je Lunina prva pesma "Deveti krug" posvećena njenom životu i dešavanjima u Zadruzi, postigla ogroman uspeh, ona je odmah poželela da snimi još nešto, ali sasvim drugačije. Danima je tražila adekvatne aranžmane i tekstove i u tome joj je pomagala majka Anabela. Zajedno su došle na ideju da za početak snimi čak četiri pesme, a da malo kasnije doda još jednu ili eventualno dve da bi kompletirala album - priča izvor i dodaje:

- Taman kada je izdvojila ono što joj se sviđa i pronašla sebe u tekstovima tih pesama, Anabela je rekla za jedan tekst da se ona sama više pronalazi u njemu, ali da ga Luna svakako uzme i snimi jer će sigurno biti hit. Luna je kupila i ostavila kao poslednju koju će snimiti i izbaciti. Međutim, u međuvremenu, Anabela je probala da otpeva tu istu pesmu i uz klavir i bila je oduševljena kako zvuči, pa je poželela da bude njena. Luna joj je bez razmišljanja prepustila pesmu, rekavši da se više ne vidi u toj priči i da je ona sama ne bi iznela na pravi način. Ne kažu naši ljudi koje je namenjeno nego kome je suđeno - priča izvor, a njih dve se još uvek nisu oglasile o tome.

Izvor: Svet
Foto: anabelci/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.