PADALA SAM NA POD I PLAKALA: Dijana Janković iskreno o karijeri u Americi

Pevačica Dijana Janković, poznatija kao Didi J, već duže vreme gradi karijeru u Americi, a sada je prvi put govorila o neuspehu koji je doživela po odlasku na drugi kontinent.

Ona je priznala da je prvih nekoliko meseci provela plačući i da je mnogo puta želela da odustane od muzičke karijere.

- Moram priznati da je bilo veoma teško kada sam pre tri godine krenula u Ameriku, tamo sam krenula od nule, bila sam potpuno anonimna, nisam znala koliko je to teško. Počela sam da vežbam pevanje i ples u jednom kampu, ali sam izdržala cela dva meseca. Bilo je trenutaka kada sam padala na pod i plakala, govorila da ne mogu da izdržim i da je sve previše naporno i preteško za mene. Ipak, skupila sam snagu i nisam odustajala. Desio se duet sa Šegijem, to mi je mnogo pomoglo. Neke velike rezultate očekujem tek ove godine - objasnila je Jankovićeva i istakla da joj novac ne pomaže da uspe u Americi.

- Družim se sa modelima, zvezdama, na crvenom sam tepihu i to su fenomenalne žurke. U Americi ne može da se kupi muzika, morate da budete drugačiji od drugih. Traže talenat i da budete jedinstveni. Morate da imate to nešto posebno, što ja imam. Zbog toga me svi podržavaju - rekla je pevačica, koja Njujork smatra svojom drugom kućom i dodala:

- U Americi sam uspela da pronađem ono što me ispunjava i ono što mi se dopada, a to su muzička karijera i moda kojom se bavim. Mogu reći da je Njujork moja druga kuća. Vraćam se za nekoliko dana i uskoro ću snimiti duet sa poznatom reperkom, ali vam neću otkriti kojom. Moram da se pohvalim da sam i ja učestvovala u pisanju te pesme, tekstopisac, sarađuje i sa velikim muzičkim imenima.

Dijana se osvrnula i na Tviter nalog koji je parodija na njen život, a na kojem je nedavno osvanuo tvit koji je postao viralan. Osoba koja vodi taj nalog je u Didino ime napisala da pevačica želi da ski-džetom pokupi ugrožene životinje i skloni ih od požara u Australiji.

Njoj je ta šala vidno zasmetala, zbog čega je obećala da će stati na put osobi koja se pretvara da je ona i protiv nje podneti tužbu.

Izvor: Alo.rs
Foto: didijofficial/Instagram
Pogledajte još