STAVIO TAČKU NA NJIHOVU VEZU: Edo Fetić raskinuo sa Draganom Mitar! (VIDEO)

Dragana Mitar je uspela da pronađe Edisa Fetića nakon žestoke svađe koju su imali u toaletu. Edo se sakrio u Rajskom vrtu, a Mitrova je odmah skočila na njega kada ga je ugledala i krenula da ga nagovara da priča sa njom.

- Šta radiš ti? Molim te - pričala je Dragana.

- Neću ništa više, skloni se, kad te molim - molio je Edo.

- Pogledaj me samo, molim te... Šta si ti meni sve uradio... Kako da se sklonim? Hoću da me pogledaš u oči - zamerala je Mitrova.

- Neću - odgovorio je Edo.

- Dokle ćeš se folirati i glumatati? - nastavila je Dragana.

- Nisi bila tu kad je trebalo. Ne želim da te povređujem i govorim ti neke stvari koje ne mislim, zato me pusti - odgovorio joj je Fetić, ali je Dragana nastavljalja da ga moli.

- Nije to to što sam ja očekivao i to je to. Sviranje k*rcu, povređujem ljude kojima je stalo do mene. Bolje je ovako. I tebi da olakšam, da te ne kanalim. Biću ovde. Ne želim sebi da napravim problem i tebi. Ti si dobra za sve ostale, a najgora za sebe i ljude koji su spremni da poginu za tebe. Ne želim da ti budem sr*nje. Imam svoju decu, želim da budem sa njima - nastavio je Edo.

- Au, j*bote šta mi reče čovek, da bira između svoje dece i mene. Ti ćeš izaći ovavde, pa ćeš biti sa svojom decom, ne sekiraj se - govorila je uplakana Dragana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još