UHODI JE MANIJAK: Milena Ćeranić prolazi kroz pakao!

Milena Ćeranić već mesecima proživljava pravu dramu zbog muškarca, koji je neumorno proganja, od kako ju je video na njenom nastupu u Crnoj Gori.

Naime, pevačica na sve načine pokušava da se zaštiti od manijaka, koji joj svakodnevno šalje jezive pretnje, a nedavno se navodno požalila prijateljima da je uplašena za svoju bezbednost.

- Milena je pre nekoliko meseci pevala u klubu u Podgorici, a na njenom nastupu je bio i njen dugogodišnji obožavatelj, koji je želeo da se fotografije sa njom. Izašla mu je u susret, ali nije mogla ni da nasluti, kakve će to posledice izazvati - kaže izvor i dodaje:

- Milena nije ni završila sa nastupom, a njen fan joj je već poslao nekoliko poruka na Instagramu. Napisao joj je da obožava njenu muziku, da je uživo lepša nego na slikama, i pohvalio je njene pesme kao i pevanje. Ljubazno mu se zahvalila i te večeri se njihova komunikacija završila na tome.

Milenu je sledećeg dana dočekalo iznenađenje.

- Čim se probudila, videla je da ima nekoliko poruka na Instagramu, sve su bile sličnog sadržaja i svaka je bdila osećaj nelagode. Pisao joj je da je slatka, da želi da je upozna, da nikada nije video lepšu ženu i da želi da mu ona pruži šansu... Milena mu ništa nije odgovorila, ali kada je počela svakodnevno da dobija poruke, znala je šta treba da uradi - kaže izvor i dodaje da je svog fana nakon tih poruka, pevačica blokirala.

- Međutim, njenim mukama tu nije bio kraj, jer je njen progonitelj uspeo da dođe do njenog broja telefona. Zvao ju je svakodnevno i slao poruke sa različitih brojeva, a Milena je svaki od tih brojeva blokirala. U jednom trenutku, počela je da dobija preteće poruke, u kojima je pisalo da zna gde ona živi, da će doći u njenu kuću, da će je unakaziti i da nigde više neće pevati... To je Milenu tek uplašilo pa se poverila najbližima. Tada je shvatila da situacija može da izmakne kontroli, a prijatelji su je savetovali da se obrati policiji. Milena ne želi da na taj način reši ovaj problem, ali ako progonitelj bude nastavio da joj preti, ipak će morati da ga prijavi - završava izvor.

Izvor: SrbijaDanas.rs
Foto: ceranicmilena/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.