SPREMNI NA SVE: U Belu kuću uselili se novi zadrugari (VIDEO)

Voditeljka Dušica Jakovljević je u sinoćnoj emisiji "Vanredno ubacivanje" predstavila publici, ali i predstavnicima sedme sile, novog zvaničnog učesnika "Zadruge 3", kontroverznog Nikšu Kokanovića.

Nikša je odmah seo na vruću stolicu, a Dušica i novinari su krenuli da ga ispituju o njegovom budućem učešću, kao i o mišljenju o aktuelnim takmičarima.

Nova ravnopravna takmičarka aktuelne sezone rijaliti programa "Zadruga" je Pinkova zvezda Babara Pajović koja je svojim atraktivnim izgledom, ali i misterioznim odgovorima ostavila mnoge bez teksta.

Barbara je u prvom intervjuu u studiju sa Dušicom Jakovljević i predstavnicima sedme sile otkrila šta će joj najviše nedostajati, ali i ko joj se najviše, a ko najmanje dopada od zadrugara.

- Najteže mi pada što decu neću viđati, stariji sin ima pet godina, mlađi godinu i po dana. Bane mi se ne dopada jer mnogo priča, ali ne mislim da ćemo imati konflikt. Suprug mi nije rekao da uradim kako ja mislim, on je moja velika podrška. Za sada mi je Lepi Mića okej, ne želim nikoga da komentarišem, jer želim da ih prvo sve upoznam - bila je misteriozna Barbara.

Najnovija takmičarka koja se spremila na napravi pravi haos na imanju u Šimanovcima je Aleksandra Nikolić.

Aleksandra je ušla u studio i odmah napravila pravu pometnju, a zatim su Dušica i prisutni novinari obavili intervju sa njom.

Aleksandra je istakla da su joj budući cimeri veoma zanimljivi, i da je njen tip muškarca Stefan Karić.

- Meni su svi slatki i super su. Najslađi mi je Brendon. Moj tip je Stefan Karić. Poznajem Lepog Miću i Janjuša - rekla je Aleksandra.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još