SEKSI SAVETI ZA SVAKI ZNAK ZODIJAKA: Kako da zabava u krevetu bude još bolja?

Bilo da se radi o tipovima osoba, modnim komadima, lakovima za nokte, hrani, filmovima, muzici ili vođenju ljubavi. Svi imamo različite potrebe i odgovaraju nam različite taktike. Kada se radi o seksu, svaki znak Zodijaka ima neke odrednice koje nam pomažu da zabavu u spavaćoj sobi podignemo na novi nivo.

Ovog puta, odlučili smo da vam predstavimo seksi savete za svaki znak zodijaka, koji će vam definitivno pomoći da pojačate svoje zadovoljstvo i zadovoljstvo svog partnera.

Ovan: Koristite bes

Ovnovi zaista oživljavaju kroz svoju narav, koja se može kanalisati u neke veoma zabavne aktivnosti u spavaćoj sobi. Naravno, sve što radite, radite uz saglasnost osobe sa kojom ste.

Bikovi: Uživanje u senzualnoj masaži

Bikovi vole sve što je senzualno, a posebno ako mogu da legnu, opuste se i uživaju. Seksi masaža može oterati napetost na više načina.

Blizanci: Nevaljali razgovori

Blizanci su najveće pričalice horoskopa, tako da je sasvim logično što obožavaju "prljavu priču" u spavaćoj sobi.

Rak: Kontakt očima

Osetljivi Rakovi vole svoju strast sa primesama romantike, tako da njih posebno uzbuđuje kontakt pogledom. Tako, oni se osećaju viđeno, zaštićeno i poželjno.

Lav: Unesite dramu

Lavovi su prave kraljice drame i zvezde u spavaćim sobama, posebno ako mogu doživeti svoje fantazije sa malo narativne kreativnosti.

Devica: Eksperimentišite sa dominacijom

Device obožavaju da služe, što ih čini savršeno podređenim u ovom scenariju. Iako su Device jako smerne inače, u spavaćoj sobi su među najperverznijim znacima.

Vaga: Ne plašite se da budete glasni

Vage vole da rade sve po pravilima, ali kada se radi o seksu, oni obožavaju da ih krše. Posebno uživaju u tome, ako im partner stavi do znanja da je to što rade dobro.

Škorpija: Radite to u mraku

Škorpije su napete i privatne, tako da vam savetujemo da seks imate u mraku, gde neće biti osuđivanja. Samo misterije i zadovoljstva.

Strelac: Probajte malo egzibicionizma

Strelčevi dobijaju svoje uzbuđenje jednim delom od rizikovanja. Dakle, ostavite otvorena vrata ili nemojte skroz navući zavese. Adrenalin koji oni tada osete je neverovatan.

Jarčevi: Dominacija u punoj snazi

Jarčevi su prirodni šefovi i osećaju se jako udobno u toj ulozi. Taj talenat se može jako dobro iskoristiti i u spavaćoj sobi. Dozvolite im da dominiraju nad vama za ultimativno zadovoljstvo.

Vodolija: Seksi igračke

Kao znak tehnološke inovacije, Vodolije uvek žele da isprobaju nove gedžete, uključujući i one za lično zadovoljstvo.

Ribe: Prihvatite raznovrsnost

Ribe su romantične i nostalgične, zbog čega često uživaju u istim pozama za seks. Ako donesete Kama Sutru u spavaću sobu, možda uspete da otključate njihovu divlju stranu.

Izvor: Super žena/Marie Claire
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

Pogledajte još