NISAM VIŠE BILA SPREMNA NA ODRICANJA: Slavica Ćukteraš otkrila razloge kraha braka

Pevačica Slavica Ćukteraš imala je uspešnu muzičku karijeru, a zatim je sve to zapostavila zbog ljubavi. Slavica se udala za Vladu Avramova, koji je sada fudbalski trener, dobili su ćerkicu, a krajem prošle godine odlučili su da se razvedu.

U emisiji "Magazin IN" kod voditeljke Sanje Marinković, Slavica se prisetila svoje karijere, a onda istakla da je slavu i popularnost ostavila po strani upravo zbog nekadašnjeg supruga. Takođe, pevačica je istakla i da još uvek nema novu ljubav.

- Nisam našla novu ljubav. Nisam spremna za to. Dve karijere u dve različite države je dovelo do toga da prosto on i ja više nismo imali vremena za nas. Da imamo te momente, to je već trajalo godinu dana, jako slabo smo se viđali. Onda smo seli i kao ljudi se dogovorili - govorila je Slavica.

- Ti si ozbiljnu žrtvu podnela. Od onakve velike muzičke zvezde i talenta, ti si sve ostavila po strani - rekla je Sanja Marinković.

- Zbog ljubavi! On je mene upoznao sa jednom velikom karijerom, uspešnom, ja sam to prekinula zbog nas dvoje i da bi se ostvarili kao roditelji. Međutim, sada ja više nisam bila spremna za ta odricanja. Ljubav je polako nestajala, mi smo sada u mirnoj fazi, roditelji smo, komuniciramo normalno, svako je krenuo svojim putem - dodala je pevačica.

Izvor: Pink.rs
Foto: cukterasslavica/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.