MNOGO ME JE POVREDILO: Miljanu Kulić pogodilo ponašanje Jelene Pešić! (VIDEO)

Miljana Kulić prišla je Jeleni Pešić tokom ovog popodneva, kako bi joj poručilo da ju je pogodilo što ju je ogovarala. Ovom prilikom one su spominjale i Miljaninog nekadašnjeg momka Lazara Čolića Zolu, a Kulićeva je čak završila i u suzama.

- Nisam ti rekla šta me je pogodilo. U izolaciji ste bili Marko Đedović, ti i ovaj (Zola) ste pričali. Ti si ćutala, ja ne bih nikada ćutala. To me je pogodilo. Ja kada sam čula to ja sam eksplodirala i mnogo me je povredilo. Nisam ja to očekivala od tebe. Mnogo me je to pogodilo od tebe - rekla je Miljana.

- Jesi li bila ti u sobi kada ste me ogovarali? Zorica, Ermina, tvoja majka i ti? To je bilo kada je pušten klip. Ja sam rekla Mariji: "Miljana je pre svega dobar čovek i uvek će tako ostati". Zola je pričao o tebi i nije tebe pljuvao - pričala je Jelena.

- Kakav odnos ti imaš sa mojom majkom, to mene ne zanima. Jelena, iznerivrala sam se. Jelena, pogodilo me je. Njega pogađa što ja nemam emocije više prema njemu. Znaš kada osećaš da si sa nekim ko tebe ne voli i sve radiš u vezi. Kuvaš kafu, nudiš ga, gledaš da li će da ima i za tebe i za njega, štediš, ne jedeš da bi njemu odnela... - govorila je Miljana.

- Rekla sam ti sto puta: "Miljana ti nisi ti kada si sa njim. Kada si sa njim plačeš sto puta dnevno". Ja ne mogu da se raspravljam sa osobom koja je bila sa tobom u vezi - nastavila je Jelena.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još