fbpx

HITNO OPERISAN: Darko Lazić smanjio želudac

Darko Lazić već dve godine ima velike poteškoće zbog prekomerne kilaže, s kojom se bori od saobraćajne nesreće koju je doživeo u oktobru 2018. godine.

Nakon toga pevaču je višak kilograma počeo da smeta, a sve mu je bilo gore zbog bolova u kuku. Međutim, pevač je smogao snage i hrabrosti, pa je prošle nedelje otišao pod nož.

Naime, Darko je prošlog utorka u jednoj privatnoj klinici operisao želudac pošto više nije mogao da izdrži bolove u kuku koji se raspadao zbog preterane kilaže.

- Darko je smanjio želudac jer je to bio jedini način da se izbori s viškom kilograma. On je nakon operacije trpeo jake bolove i trebalo bi da je već pušten na kućno lečenje, tako da će se uskoro vratiti i nastupima budući da je pauzirao jedan vikend - kaže izvor za "Skandal" i objašnjava da je to bio jedini način da se pevač spase.

Jedini spas za njegovo zdravlje bila je ova operacija, koja je urađena pre šest dana, kaže izvor.

- Operacija želuca bila je jedino rešenje za njega. Njemu nijedna dijeta nije pomogla niti je on mogao da se potrudi da izgubi kilograme, a zbog posledica povreda nije sposoban ni da se bavi sportom. Darku je inače ozbiljno bilo ugroženo zdravlje zbog povišenog pritiska, tako da je postojao i rizik od infarkta - kaže izvor i dodaje:

- Zbog svega toga on je morao hitno da se operiše kako bi se njegovo zdravstveno stanje konačno dovelo u red. Imao je velike probleme kako sa kukom tako i sa pritiskom, a to je veoma ozbiljno.

Podsećamo da Darko, osim sa srcem i sa pritiskom, od saobraćajke ima i druge ozbiljne posledice: ugrađen mu je veštački kuk, veštačka butna kost, izvađena mu je slezina, a jedan bubreg mu ne funkcioniše. Čak i na ramenu ima šine koje je zaradio nakon saobraćajke na motoru.

Darko je nedavno sam priznao da se ne oseća dobro, te da ima nesnosne bolove u kuku, koji je pred pucanje zbog prekomerne kilaže.

- Osećam bolove u kuku zbog kilaže. Koliko znam, imam oko 120 kilograma, ali u poslednje vreme ne smem da stanem na vagu jer neću da se nerviram. Bio sam puniji i pre nezgode, samo mi tada to nije bio problem jer sam imao svoj kuk, a ovom veštačkom definitivno smeta. Pući će mi kuk ako nastavim da se gojim - rekao je nedavno Darko.

Izvor: Republika.rs/Scandal
Foto: darkolazarovic_official/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.