SATIMA SMO SE KRILI IZA PUMPE: Dalila i Dejan Dragojević otkrili detalje bekstva iz Zadruge

Dalila i Dejan Dragojević pobegli su iz "Zadruge" pre dve nedelje, ali im se utisci posle svega još nisu skroz slegli, najviše zbog načina na kojí su pobegli.

Naime, beg iz rijalitija nije prošao lako, ali su posle svega zadovoljni što su to učinili i ne kaju se zbog njega.

- Kad smo preskočili ogradu, trčali smo ko ludi da nas neko ne sustigne. Tako zadihani uleteli smo u ćevabdžinicu, gde su nam izašli u susret i dali telefon, a ja sam odmah nazvao oca, koji mi je opušteno rekao: "E otkud ti? Evo, krećem". Dogovorili smo se da ga čekamo iza benzinske pumpe, došao je nakon nekoliko sati, pa smo se odvezli kući - prepričava Dejan, dok Dalila objašnjava zbog čega su bili iza pumpe. Nismo hteli da ulazimo da nas neko vidi ili fotografiše.

- Jednostavno, želeli smo da izbegnemo to eksponiranje i sačekali smo pozadi. Bili smo sami sve vreme, a malo je potrajalo dok Dejanov otac nije došao - dodaje Dalila.

Dragojevići se ne kaju zbog bekstva jer su ih tamo vređali i pljuvali.

- Bilo je dosta stvari koje su se gomilale, ali posle uvreda na koje niko nije reagovao i nakon što su nam ispolivali lične stvari, a obezbeđenje je to ignorisalo, kap koja je prelila čašu bile su uvrede na nacionalnoj osnovi. Te uvrede je produkcija takođe ignorisala - kaže Dejan.

Dali su, kako kažu, vremena za reakciju, ali kad je izostala, nije bilo druge nego da napuste rijaliti i ne kaju se zbog toga. Dalila kaže da su svojim odlaskom dokazali da su od početka bili u pravu i tvrdi da im ipak nije teško palo da ostanu zajedno i u okruženju koje je moglo da bude fatalno po njih.

- Podržavali bị nas da smo se svađali, a da su oni bili ti koji bi morali da nas spajaju. Ovako su samo izmišljali da se meni dopada ovaj ili onaj, sad je to čak došlo i do mog rođenog devera, što je nezamislivo, a kad vide da im ni to nije prošlo, verovatno će biti priča da se Dejanu sviđa neka druga. Svedoci smo mnogih razilaženja parova nakon povratka u realnost. Na nas to ne utiče jer ljubav uvek pobeđuje, a naša je jaka - kaže Dalila.

Izvor: Kurir.rs
Foto: dalila_dragojevic_official/Instagram

Pogledajte još