OD 31. JANUARA DO 3. FEBRUARA: Festival evropskog filma u Beogradu

VIII Festival evropskog filma nakon turneje u 17 gradova na 22 lokacije širom Srbije, konačno pred beogradskom publikom.

Od 31. januara do 3. februara, ljubitelji sedme umetnosti uživaće u šest evropskih i jednom domaćem filmu. Ulaz na sve projekcije je kao i do sada besplatan uz ulaznice koje možete rezervisati putem broja telefona 011/4045-400, e-maila info@euinfo.rs ili lično i preuzeti ih u EU info centru, Kralja Milana 7, Beograd, od ponedeljka 27. januara do petka 31. januara u periodu od 10 do 19 časova.

VAŽNO: Kada rezervišete ulaznice, potrebno je da u roku od 24h dođete po njih u EU info centar. Ukoliko ne dođete po ulaznice, smatraćemo da ste odustali i ustupićemo ih prvim sledećim zainteresovanim osobama. Jedna osoba može rezervisati maksimalno 2 ulaznice za najviše 3 filma.

Svečano zatvaranje turneje ovogodišnjeg festivala biće 31. januara u 18h u EU info centru u Beogradu. Festival zatvara domaći film, pobednik FEST-a 2019. godine "Slučaj Makavejev ili proces u bioskopskoj sali" Gorana Radovanovića, koji istražuje poziciju umetnika u socijalističkoj Jugoslaviji i usredsređuje se na političku i društvenu klimu u kojoj je sa javnih govornica i pod pokroviteljstvom Komunističke partije osuđivan film Misterije organizma.

Publici će se obratiti Pol Anri Prese iz Delegacije EU u Srbiji i Marija Stevuljević iz EU info centra.

Nakon srpskog filma, naredna tri dana će biti prikazano šest evropskih filmova od 18 i 20 časova.

Program pogledajte OVDE.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još