Džaja: Prosinečki ruši Partizan

Bivši predsednik i treća legenda Crvene zvezde Dragan Džajić ugostio je u svom domu u Beogradu ekipu hrvatske Nove TV. Na temu Prosinečkog, Džajić je rekao:


- Istina, navijači ga ovde u Beogradu jako vole. Ljudi su ga obožavali jer je bio fantastičan igrač, a ne zato što je bio lep ili nešto slično. Mislim da Robiju treba da bude prioritet da sruši Partizan, koji trenutno beži pet bodova. Evropa nije prioritet sledeće sezone, mnogo je važnije srušiti Partizan
– rekao je legendarni Džajić.

Na kraju Džaja je ispričao i anegdotu kako je Prosinečki sasvim slučajno postao igrač Zvezde i da ih nije ništa koštao.


-Pri jednom od gostovanja Zvezde u Zagrebu odseli smo u hotelu “Esplanada” i prišao mi je jedan čovek rekavši kako je ujak od Prosinečkog. Kazao mi je kako je njegov nećak Robi nezadovoljan u Dinamu i kako bi bilo dobro da ga pozovemo na probu. Nisam bio u nekoj velikoj gužvi, odmah sam pristao i rekao mu da se pojave u utorak u Beogradu. Tog utorka sam se spustio na teren i odmah sam video da mali radi čuda s loptom. Prišao sam treneru Vasoviću i rekao mu da popodne organizuje trening na glavnom terenu kako bih ga ponovo video. Tada sam se uverio kako je Robi ekstra klasa i odmah sam naredio da se provere papiri kako bismo ga doveli u klub. Pravnik je brzo reagovao i izvestio me da su papiri čisti i kako Dinamu ne treba da se plati obeštećenje. Robijev pokojni otac Đuro i ja sve smo dogovorili za pet minuta – zaključio je Dragan Džajić.

www.novosti.rs

Pogledajte još