PROMOVISANJE LUKSUZNIH KRPICA NA INSTAGRAMU SE ZOVE KOMPLEKS: Anastasija Ražnatović žestoko odbrusila hejterima

Anastasija Ražnatović pre nekoliko dana podigla je veliku prašinu podelivši objavu koja se tiče materijalnih stvari i kompleksa.

Anastasija je tada prenela objavu jednog od korisnika Instagrama:

- Jeste li znali da kada slikate stvari koje kupujete, ili kada se vozite avionom pa slikate milion storija iz aviona, pa snimate boce kad izađete, to nije dokaz da vi imate para, nego samo da niste navikli na te stvari i to se onda zove kompleks.

Nije trebalo dugo da krenu komentari, negativni uglavnom pa se ona ponovo oglasila kako bi objasnila šta je mislila tim postom:

- Niste nažalost shvatili poentu onoga što je osoba iza tog tvita želela da kaže, a ja da prenesem. Poenta je bila da se da do znanja ljudima koji smatraju da je Instagram život i koji koriste Instagram u svrhu toga da se hvale svojim preskupim satovima, šampanjcima u gradu, luksuznim krpicama itd, da ih to ne čini boljim i vrednijim od drugih, niti ih, kao što smatraju što više novca čini bogatijim. Ovo nema veze sa mojim odrastanjem, niti prozivanjem ljudi koji nisu sebi pomenute stvari mogli da priušte tokom života - napisala je, između ostalog Anastasija.

- Naprotiv, baš zbog tih istih ljudi, promovisanje svega toga je pre svega neukusno i lažno u većini slučajeva. Žao mi je štosu pojedini ovaj 'repost' shvatili na pogrešan način, ali nadam se da je sada poenta svima jasna.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: raznatovicanastasija/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.