NE POSTOJE REČI KOJIMA SE MOŽE OPISATI BOL: Udovica Kobija Brajanta zahvalila se javnosti na podršci

Vanesa, supruga nastradalog košarkaša Kobija Brajanta, sinoć je iznenadila svoje pratoce na društvenoj mreži Instagram. Naime, ona je odlučila da otvori svoj nalog i obrati se javnosti.

Vanesa koja je u užasnoj tragediji izgubila muža i trinaestogodišnju ćerku Đijanu, posle četiri dana od šokantne vesti o padu hilikoptera u kome je život izgubilo ukupno devetoro ljudi, videvši da čitava planeta oplakuje njene najdraže, smogla je snage da se obrati Kobijevim fanovima.

U dirljivoj poruci koju je objavila na svom profilu na društvenoj mreži Instagram ona se zahvalila svima koji šalju podršku njoj i njenoj porodici.

- Devojke i ja želimo da se zahvalimo milionima koji su pokazali podršku i ljubav u ovom užasnom vremenu. Hvala svima na vašim molitvama. Definitivno su nam potrebne. Potpuno smo utučeni zbog iznenadnog gubitka mog divnog supruga Kobija, divnog oca naše dece i moje divne slatke Điane i divne sestre Natalije, Bjanke i Kapri. Utučeni smo i zbog porodica koje su izgubile svoje voljene u nedelju i delimo njihovu tugu. Nema reči kojima se može opisati bol. Teši me što znam da su Kobi i Điđi znali koliko su bili voljeni. Neverovatno smo blagosloveni da smo ih imali u našim životima. Volela bih da su sa nama zauvek. Nisam sigurna šta naši životi nose posle, i nemoguće je zamisliti život bez njih. Naša ljubav za njih je beskrajna i nemerljiva. Samo želim da sam mogla da ih zagrlim, poljubim, blagoslovim. Da ih imam uz sebe zauvek. Molimo samo za poštovanje i privatnost u ovim trenucima kada pokušavamo da se naviknemo na novu realnost. Međutim, budićemo se svakog dana, pokušavajući da guramo jer nam Kobi i Điđi osvetljavaju put. Naša ljubav je beskrajna i nemerljiva. Hvala što delite svoju radost, tugu i podršku sa nama - napisala je Vanesa.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: vanessabryant/Instagram

Pogledajte još