PRVI PUT ZAJEDNO NA SCENI: Emina Jahović gošća na koncertu Nataše Bekvalac

Nataša Bekvalac proslaviće 14. februara u Štark Areni dve decenije muzičkog rada, spektakularnim koncertom za koji se već mesecima priprema. Pevačica je najavila nekoliko gostiju na koncertu, a prvi gost čije ime je otkriveno je Emina Jahović. Svoj prvi duet "Gospodine" Nataša i Emina uradile su pre 10 godina, i otpevale su ga uživo zajedno samo jednom, u jednoj televizijskoj emisiji. Na koncertu u Areni publika će imati priliku da po prvi put uživo čuje ovu pesmu.

- Bilo je logično da Emina bude gost na mom koncertu. Osim što je izuzetno poštujem kao umetnika i kantautora, sa Eminom sam snimila dva dueta koji su mi izuzetno dragi. Ne mogu da dočekam da zajedno stanemo na scenu - kaže Nataša Bekvalac.

Pevačica otkriva da će ceo jedan segment koncerta kroz artwork-ove i scenske efekte biti posvećen ženskoj solidarnosti, a kulminacija tog simboličnog prikaza podrške koju žene jedna drugoj treba da daju, jeste upravo nastup sa Eminom Jahović. Njih dve su zajedno nedavno snimile i duet "Muško više ne mogu" koji je izazvao brojne reakcije javnosti.

- Jako sam ponosna na moju dragu Natašu što će za Dan zaljubljenih krunistati svoju višedecenijsku karijeru u Štark areni. To će biti noć za pamćenje i puno mi je srce što ću te večeri i ja biti tu da se radujemo i proslavimo zajedno! - kaže Emina.

Nataša je već najavila da će njen koncert biti pravi dvoipočasovni spektakl koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Svaka pesma biće u potpuno novom aranžmanu, ceo repertoar kreiran je tako da nema predaha, a koncertom u najvećoj hali na Balkanu, Nataša želi da pomeri svoje granice.

- To će biti veče koje želim da svako upamti kao jedan od najlepših trenutaka u životu. Zato sam odlučila da angažujem najveće profesionalce u poslu i da zajedno pošaljemo poruku - pronađi ljubav, spasi ljubav, SOS za ljubav - rekla je Nataša.

Izvor: Republika.rs
Foto: yaemina/Instagram

Pogledajte još