Predstavljen magazin "VIP TRIP"

U beogradskom hotelu Holiday Inn predstavljen je novi lifestyle magazin o putovanjima poznatih - "VIP TRIP" - koji uređuju dve poznate dame: književnica Isidora Bjelica i novinarka Duška Jovanić.

Uz žurku punu poznatih ličnosti, u domaće, ali i svetsko medijsko nebo, lansiran je novi magazin o putovanjima koji od svih drugih selebriti magazina na svetu razlikuje jedna bitna činjenica: magazin "VIP Trip", kako mu i sam naziv kaže, će se baviti putovanjima domaćih i stranih zvezda iz najrazličitijih uglova.

Domaći selebritiji, među kojima su bili i Suzana Mančić, stilista Filip Maksimović, Jugoslav Pantelić, modna kreatorka Suzana Perić, Nebojša Grnčarski, Biljana Obradović i mnogi drugi, pažljivo su prelistali prvi broj u kome Ana Nikolić otkriva kakve "avanture vole nevaljale devojčice", dok Karađorđevići vode na Galapagos, Anđelina Džoli u Bosnu, a Bojana Stojković na "Luj Viton maskenbal".

Iza magazina "VIP Trip" stoje dve poznate dame bogatih kolumnističkih/novinarskih karijera, ali i velike ljubiteljke putovanja - Isidora Bjelica i Duška Jovanić.

One koji vole da saznaju sve o poznatima, ali ovog puta iz vizure njihovih "VIP tripova", u ovom mesečniku očekuju ekskluzivne reportaže, editorijali, priče o putovanjima i provodima slavnih... Zatim, čitaoci će moći da saznaju čak i kojim agencijama slavni putuju, koje su njihove omiljene ture, operateri, brendovi...

K.M.

Pogledajte još