Otvorena nova Costa Coffee kafeterija

Sinoć je otvorena još jedna u nizu Costa Coffee kafeterija, i to na novobeogradskoj strani grada, u ulici Jurija Gagrina broj 28.

Ambijent lokala je prepoznatljiv za Costa Coffee objekte, a ono što ga izdvaja od ostalih su motivi „Starog Novog Beograda”, koji se provlače kroz celokupan enterijer.

Moderni aparati za kafu su tu da svaki gost dobije kafu po želji, a ponuda sendviča, kolača, torti i pića standardna je dobra , kao i u svim ostalim Costa kafeterijama.

PR Delta Sport Grupe Anja Dmitrović zvanično je otvorila kafeteriju rekavši : “Kako je dobro svuda, tako nek bude i ovde na Novom Beogradu, u Costa blokovi, kako smo je mi interno nazvali”.

Na ovom mestu možete lepo da započnete svoj dan, sa odličnom kafom koje se pravi po italijanskoj recepturi. Idelano je mesto za prijatnu pauzu od posla ili kratki sastanak, ali i za druženje sa prijateljima i decom.

Mnogobrojne poznate ličnosti koje žive na Novom Beogradu, pokazale su koliko vole ove fantastične napitke od kafe. U prijatnoj atmosferi i muzici Creative benda uživale su: Ana Stanić, Aleksandra Jeftanović, Marija Tarlać, Tamara Paunović i mnogi drugi.

Ako želite da uživate u vrhunskim ukusima i mirisima, baš kao da se nalazite na jednoj od omiljenih svetskih lokacija kao što su Rim, London ili Dubai, posetite Costa Coffee kafeteriju. Rade svakog dana od 08 do 23 h.

Kompanija Delta sport grupa će u narednim mesecima arhitekturu Beograda obogatiti sa još nekoliko modernih Costa kafeterija.

Pogledajte još