IZ GODINE U GODINU KUBURIM S NOVCEM: Nataša Bekvalac još uvek nije kupila ogledalo za novi stan

Pevačica Nataša Bekvalac nedavno je prodala nekretninu koju je posedovala u Beogradu u elitnom naselju, i odselila se u Novi Sad gde je kupila novi stan. I dok sve zanima u kakvom luksuzu se novosadska barbika baškari, ona je otkrila da u svom stanu nema ono bez čega ne može ni jedna žena.

- Nemam ogledalo u kući. Ima samo Hana ogledalo u svojoj sobi, na kozmetičkom stočiću. Ponekad odem samo kod nje da se ogledam - priznala je Nataša u jednoj emisiji.

- Ogledalo nemam jer smo stali sa radovima u kući. Ostalo nam je još da kupimo ogledala, tako da se zaista ne ogledam nikad. Moram da priznam da mi je mnogo lakše otkad se ne gledam u ogledalu - dodala je Bekvalčeva, pa uz osmeh, u svom maniru dodala:

- Ogledalo zaista nekada ume da bude tvoj surovi prijatelj!

Podsetimo, kako se već pisalo Bekvalčeva je za stan od 150 kvadrata izdvojila pozamašnu sumu novca, čak 300.000 evra.

Inače, nakon poslednjeg ljubavnog brodoloma, Bekvalčeva je često isticala da veruje u ljubav, ali da je sada pronalazi u drugim stvarima. Kako je svojevremeno isticala, muškarac joj više nije potreban za sreću koju pronalazi u drugim stvarima, a jedna od takvih je i spremanje velikog koncerta u Areni.

- To je nešto neverovatno jer ovaj koncert je intimno mnogo više za mene od klasičnog nastupa. Suočavam se sa svojim najvećim strahovima. Za mene će 14. februar biti jedna velika psihoterapija i mislim da će ljudi osetiti jednu veliku emociju koju ću se potruditi da prenesem na sve prisutne u Areni - objašnjava Nataša, i dodaje da je zbog ovog koncerta pobedila i strah od visine jer će se spuštati sa 25 metara visine u publiku.

- Sad sam spremna na let i sa većih visina - kroz osmeh poručuje pevačica.

Kako joj je ovo prvi veliki koncert u karijeri, ne čudi što je Bekvalčeva svu energiju i novac uložila u predstojeći spektakl u Areni, pa se neretko našali i da će verovatno bankrotirati zbog ovako velikog projekta. Ipak, Nataša je otkrila da je skoro rasprodala koncert iako je bila spremna da peva i pred polupraznom Arenom, jer kako sama tvrdi, prodaja karata je nikad nije zanimala.

- Ja sam pevačica koja je zabranila da se o kartama uopšte i priča. Ako si umetnik onda su te stvari za tebe nebitne, čak mi imaju i neku negativnu konotaciju. To mi nije umetnost, već neka biznismenska crta koju ja da imam do sad bih verovatno bila bogata žena. A, budući da sam antitalenat, onda tako kuburim iz godine u godinu sa novcem - iskreno kaže Nataša i otkriva:

- Ali evo, informacija koju sam dobila pre par dana je da smo skoro rasprodati!

Izvor: Blic.rs
Foto: bekvalceva/Instagram

Pogledajte još