VELIKA RADOST U PORODICI KARIĆ: Rodio se Bogoljub u Emiratima

Najmlađa ćerka Bogoljuba i Milanke Karić, Danica i njen suprug Nikola Stojilković dobili su sina kojem su dali ime po dedi - Bogoljub!

Danica se porodila u Dubaiju u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a dečak, čije puno ime glasi Bogoljub Džunior Karić Stojilković, ima 3580 grama i duga je 55 cm.

Porodica Karić, koja je pre pet decenija krenula iz Peći sa prvom velikom porodičnom kompanijom, već decenijama se nalazi u vrhu svetske liste po mnogo čemu, pa i po tradiciji očuvanja porodice. Karići su se rađali od Amerike i Kanade, preko evropskih država, Rusije, Kine, pa evo sve do Emirata.

Čestitke porodici pristižu sa svih strana, a veselje je u Dubaiju trajalo do ranog jutra. Nikolini roditelji Momir i Sunčica Stojilković iz Vranja, kao i Danini Milanka i Bogoljub su presrećni. Čuveni srpski biznismen ne krije veliku radost što je dobio još jednog naslednika i što je 203. Karić nazvan po njemu.

- Hvala našem zetu Nikoli i njegovim roditeljima, koji su ga tako lepo vaspitali, što je prihvatio želju svoje žene Dane, naše ćerke, da sinu da ime Bogoljub. Nikola i Dana su na ovaj način ukazali najveće poštovanje koje su mogli meni za života. To samo potvrđuje veliku ljubav naše dece, zetova, snaja i svih u porodici Karić, kao i to da pravilno shvataju sve u životu - ponosno je istakao Bogoljub Karić.

Srećni roditelji Danica i Nikola su se oglasili na društvenim mrežama uz poruku:

- Dobro nam došao, sine!

Podsetimo, njih dvoje su se venčali poslednjeg dana 2016. godine, a u julu 2017. im se rodio sin Petar.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: Privatna arhiva

Pogledajte još