fbpx

NEZABORAVAN UŽITAK: Hotelski raj za gejmere u Arizoni

Američka kompanija "Atari", jedna od najvećih proizvođača arkadnih, konzolnih i kompjuterskih igara, na svom portalu je predstavila planove za izgradnju niza hotela koji će gostima nuditi nezaboravan užitak u različitim vrstama igara, uključujući savremene tipove igara virtualne i proširene realnosti.

Kompanija "Atari" je osnovana pre skoro pola veka, a njihova ispostava "Atarihotels" za sada najavljuje hotele u Las Vegasu, Denveru, Čikagu, Ostinu, Sijetlu, San Francisku i Sah Hozeu, dok će prvi hotel biti izgrađen u Feniksu, u Arizoni.

Dizajn hotela poveren je Šeli Marfi i Napoleonu Smitu III, producentu filma "Nindža kornjače" iz 2014. godine. On ističe da je namera projekta da se nostalgija i retro stil sretnu sa savremenim trendovima.

Vodeći ljudi "Atarija" uvereni su da će posla biti, čemu u prilog ide i izveštaj iz 2019. godine koji pokazuje da su gejmeri širom sveta protekle godine potrošili skoro 140 milijardi evra na kompjuterske igre.

- 'Atari' je svetski brend popularan među ljudima svih uzrasta, bez obzira na poreklo ili kulturu. Radujemo se što će naši poklonici moći da uživaju u ovom novom konceptu hotela sa svojim porodicama - naveo je Fred Čeznis, generalni direktor kompanije.

Gejmeri su već podelili svoje oduševljenje ovom vešću preko društvenih mreža, pa se tako jedna korisnica Tvitera zapitala da li ovo samo sanja.

Iako je početak izgradnje prvog hotela dogovoren za proleće, kompanija još nije potvrdila da li je ova odluka konačna.

Izvor: RTS/TheVerge.com
Foto: Pexels.com

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.