BILO JE TEŠKO, TA BOL JE VELIKA: Marina Visković progovorila o raskidu desetogodišnje veze

U današnjem izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal" gošća voditelja bila je pevačica Marina Visković, koja je promovisala svoju novu pesmu "Napolje". Ovo je njeno prvo gostovanje posle dužeg vremena, ali i prva pesma koju je snimila nakon emotivnog brodoloma koji je doživela.

Marina je priznala da joj je sve što joj se desilo teško palo, ali da je želela da svojoj publici predstavi nešto drugačije.

- Ja sam bila aktivna, iako nisam ništa objavila, družila sam se sa ljudima, sa saradnicima. Ja sam želela da uradim nešto drugačije u odnosu na moj studijski album koji sam snimila pre dve godine. Ja sam rekla Ćazafuri "Ajde neku najčudniju pesmu, da to bude moderniji zvuk" i on je meni pre šest meseci još poslala, Laća je uradio tekst, ja sam mu zahvalna jer sam prošla jedan težak emotivni period u poslednjih nekoliko meseci. I ja sam napisala tekst za jednu pesmu, balada, ali nisam spremna još da je objavim. Uvek sam želela ja da napišem tekst, a prosto je tekst jako ličan, zove se "Princeza na zrnu baruta" ali nisam bila spremna sad da je otpevam - rekla je Marina.

Pevačica se osvrnula i na to koliko joj je bilo teško posle raskida i ko joj je pomogao da sve to prevaziđe.

- Bilo je vrlo teško, ta bol je velika, bez obzira kojim poslom se bavite. Kod nas je specifično što vi ne možete prirodno da reagujete u datoj situaciji. Ja kad pevam ili dođem u emisiju, možda sam plakala pre toga ili imala neki emotivni slom... Vrlo su mi pomogli prijatelji i tu mi se dosta situacija iskristalisala i sa te neke strane. I više su ono isforsirali ceo ovaj projekat jer rad je spas - istakla je Marina.

Bilo je i priča u javnosti da Marina ima novu simpatiju i to čak princa od Bruneja! Međutim, u tome nema istine.

- Meni je to najsmešnija priča, toliko me je zabavilo to jer ja sam stvarno očekivala... Mi se ne pratimo uopšte, mislim da je to sa profila diska, ja sam odmah zvala tu devojku koja to vodi da je pitam koga ona prati - zaključila je pevačica.

Izvor: Pink.rs
Foto: marina_viskovic_official/Instagram

Pogledajte još