UGROŽENO JOJ ZDRAVLJE: Ana Nikolić ne sluša savete lekara!

Pop zvezda Ana Nikolić suočava se s ozbiljnim zdravstvenim komplikacijama otkako se pre šest meseci podvrgla operaciji smanjivanja želuca.

- Ana je zahvaljujući operaciji za kratko vreme izgubila više od 35 kilograma, a budući da je nakon toga svoje telo nastavila da iscrpljuje treninzima i dijetama, nedavno je kolabirala, zbog čega je u nekoliko navrata bila na infuziji. Zbog toga su Anini lekari izuzetno zabrinuti za nju i na sve načine pokušavaju da je urazume - kaže izvor blizak pevačici.

- Poslednjih šest meseci Ana je doživela ozbiljnu transformaciju, pa je zahvaljujući operaciji uspela da skine više od 35 kilograma. Međutim, to joj nije bilo dovoljno, pa je nastavila da naporno trenira i drži dijetu, ali i da pije tablete za mršavljenje koje reklamira. U prvim mesecima nakon operacije, Ana se osećala odlično i najbitnije joj je bilo to što joj se zdravstveno stanje popravilo - počinje priču izvor blizak pevačici i otkriva da je njena sreća što je ponovo vitka trajala kratko jer su se brzo pojavili problemi sa zdravljem.

- Svaki dan je trenirala, pila čajeve za izbacivanje tečnosti i unosila veoma malo hrane. Na početku joj to nije smetalo i osećala se dobro, ali posle samo mesec dana joj je bilo loše. Neposredno pre nego što je otišla u Maroko, gde u Marakešu snima spotove za nove pesme, Ana je završila u bolnici na infuziji. Tada nije imala snage da ustane iz kreveta, a lekari su rešili da joj izvade krv kako bi videli šta se dešava s njenim organizmom - rekao je izvor i dodao:

- Rezultati su bili veoma loši i odmah je dobila adekvatnu terapiju. Prepisali su joj vitamine, lekove za jačanje imuniteta i razne dodatke ishrani, a Ana je u prvi mah uzimala terapiju. Međutim, brzo je odustala i nastavila sa izgladnjivanjem, čak joj je pozlilo tokom snimanja spotova, pa je u Marakešu dva dana provela u sobi na infuziji.

Otkako je Nikolićeva objavila fotografije iz Marakeša na kojima pozira u kupaćem kostimu, fanovi ne prestaju da je kritikuju. Osim što je savetuju da treba da jede jer više nije nimalo seksi, neki su bili veoma slikoviti, pa su joj poručili da sada ima noge kao grisine.

Izvor: Alo.rs
Foto: ananikolicofficial/Instagram

Pogledajte još