CENA KIRIJE PRAVA SITNICA: Gordana Šaulić vilu na Dedinju izdala ambasadi Katara

Udovica Šabana Šaulića, Gordana, izdala je njihovu vilu na Dedinju katarskoj ambasadi. Kako je otkrio izvor blizak porodici supuga pokojnog kralja narodne muzike će mesečno uzimati čak 5.000 evra.

Gordana već neko vreme izdaje vilu jer je prevelika za nju, a i u njoj je sve podseća na Šabana.

- Vrednost kuće na Dedinju je oko milion evra. Prepisana je na Gocinu i Šabanovu decu - Sanelu, Ildu i Mihajla, s tim što supruga ima pravo na doživotni boravak u njoj. U dogovoru sa naslednicima, koji su joj i sami savetovali da nađe neki stan, odlučila je da je izda - kaže izvor i dodaje da je za vilu bilo lako naći zainteresovane.

- Kuća je velika i na dobroj lokaciji, u blizini Belog dvora, ograđena je, ima privatnost. Stvarno je raj za ljubitelje luksuznih nekretnina. Zato Šabanovoj udovici nije bilo potrebno mnogo vremena da nađe zainteresovane. Čak nekoliko njih, što biznismena, što diplomata, ponudilo se da zakupi vilu, ali je Goca najbolju ponudu dobila od ambasade Katara. Upoznala je i njihovog konzula, njegovu porodicu, i shvatila da bi oni bili najbolji stanari njenog porodičnog doma i da bi o kući vodili računa kao i ona. Konzul, tačnije ambasada, mesečno Gordani plaća 5.000 evra, što je za ovu arapsku zemlju prava sitnica - kaže izvor i dodaje da se Šaulićka još nije pomirila sa gubitkom Šabana i nije joj lako da boravi u vili bez njega.

Izvor: Novosti
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.