Postavljen kamen temeljac za Delta House - poslovnu zgradu Delta Holdinga

Delta House će biti poslovno sedište Delta Holdinga, koji u ovaj projekat investira 40 miliona evra. Ukupna površina zgrade iznosiće 23.000 kvadrata, na 11 etaža, od kojih su dve zajedničke, četiri će zauzeti poslovno sedište Delta Holdinga, a pet je predviđeno za izdavanje.

Delta House će biti poslovna zgrada sa najsavremenijim konceptom koji se danas primenjuje u svetu. Poslovni prostor u potpunosti je okrenut ka zaposlenima, projektovan tako da podstiče kreativnost, da bude udoban i prijatan, a pre svega zdrav za one koji u njemu borave. Predviđen je fleksibilan prostor, prostorije za grupne aktivnosti, sobe za odmor, kao i takozvana touchdown radna mesta, na kojima se zaposleni smenjuju. Projekat predviđa maksimalno iskorišćenje dnevnog svetla i kapacitete vazduha u skladu sa najrigoroznijim svetskim regulativama.

Foto: Promo

Delta House će korisnicima ponuditi zajedničke sadržaje, kao što su restoran, kafeterija, teretana, a predviđen je parking prostor i svlačionice za bicikliste, jer su zdrav život i očuvanje životne sredine nešto što ovaj poslovni koncept želi da podrži.

Zgrada će biti LEED sertifikovana, što znači sertifikaciju objekata planiranih i građenih po principima zelene gradnje, tokom projektovanja, gradnje i eksploatacije. Objekat je energetski efikasan, prikupljaće i koristiće kišnicu, a zelena površina na parceli biće veća od izgrađenog dela parcele. Koncept objekta je uradio jedan od najeminentnijih arhitektonskih biroa MYS architect, dok je koncept enterijera izradio američki studio sa kancelarijom u Parizu – StudioS.

Kompanija Delta Real Estate članica je poslovnog sistema Delta Holdinga i regionalni investitor u biznisu nekretnina. U 2019. godini otvorila je 172.000 kvadratnih metara poslovnog prostora i započela izgradnju još 62.200m2.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još