fbpx

PUKLA LJUBAV, PALE TEŠKE REČI: Raskinuli Milica Kemez i Bora Santana (VIDEO)

Iako je na samom početku njihove veze delovalo da će sve biti bajno i sjajno, ipak, i među njima je došlo do ogromne netrpeljivosti koja već danima ne prestaje.

Milica Kemez i Bora Santana koriste sav luksuz koji mogu da uživaju dok su na funkcijama gradonačelnika i prve dame - umesto da im to vezu ovih dana učini još lepšom i lakšom, došlo je do ozbiljnih turbulencija i prepirki, nakon čega je usledio i raskid!

- Tebe uopšte nema, ceo dan me nisi poljubio! Ja tebe znam najbolje, ti odmah počneš da se smeješ, jer lažeš! Ja nisam tvoja sluškinja, ja sve radim od srca! Ti meni danas kažeš da prenesem stvari, šta sam ti ja ovde?! Sve ide ka tome da želiš samo da me izje*eš! - rekla je Milica.

- Ja ne želim da te je*em - rekao je Bora.

- Ne vuci me za jezik! Ti si na lošem glasu, pomiri se sa tim. Promenio si se prema meni, ponašaš se kao da smo u braku 15 godina. Misliš da više ne moraš da se trudiš oko mene, ni da me zavodiš! Nijednu lepu reč mi nisi uputio! Sad ćeš sa mnom da završiš sve što imaš! - rekla je Milica.

- Evo, završili smo. Sprdali smo se, ako će ti biti lakše! - rekao je Bora, nakon čega mu je Milica iz osvete pocepala sav plan i program koji je napravio otkako je imenovan za gradonačelnika "Zadruge"!

Bora Santana ne prestaje da vređa Milicu Kemez, a sve zbog toga što ga je pred svima nazvala klošarom.

On joj je izgovorio niz pogrdnih reči, a nju je toliko zabolelo da je sve vreme ćutala dok je slušala najgnusnije uvrede.

- Još ti misliš da izgledaš kao avion?! Ti izgledaš kao pokretni traktor. Bolje sad da me mrziš, nego da juriš za mnom. Ja za tobom da trčim - ne. Ja sam te pare koje si ti zarađivala u Švajcarskoj trošio za veče. Ja sam bio sa devojkama ne zna im se broj, toliko kose na glavi nemaš... I ti si našla da me za*ebavaš?! Ti si se meni okuražila ovde. Svi mi vi imate protekcije ovde, ja nemam ništa i pravim cirkus na svoj račun. A ti, cepaj mi sveske. Da si Penelope Kruz ja te ne bih pogledao - rekao je Bora.

Kemezova je ubrzo napustila prostoriju, budući da joj je nekoliko puta naglasio da je vreme da mu nestane s očiju.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.