Bitka za kasu TSS

BEOGRAD, 12. decembar 2010. (FoNet) - Večernje novosti, pod naslovom "Bitka za kasu TSS", otkrivaju pozadinu sukoba između Srđana Đokovića, oca sprskog najboljeg tenisera, i Slobodana Živojinovića, predsednika Teniskog saveza Srbije.

Novosti danas pišu da, kako se približava kraj decembra, temperatura u srpskom tenisu sve više raste, a umesto svečarske atmosfere posle trijumfa u Dejvis kupu, na sceni je žestoka borba za vlast!

Živojinović je najavio kandidaturu za još jedan četvorogodišnji mandat, dok je Đoković otac demantovao da namerava da se kandiduje za ovu funkciju, ali ne i da se zalaže za promene. Tačnije, za postavljanje "svojih ljudi" u TSS.

Živojinoviću nije svejedno što Đoković želi da dovede "svoje ljude" u TSS, jer se navodno plaši da će tako izgubiti uticaj na kasu saveza, ali još važnije - na izgradnju Nacionalnog teniskog centra. A za to s očekuju velike pare od države i donatora.

Velika većina klubova u Srbiji, inače, stala je uz Živojinovića. Na jednom od sastanaka koji su ovih dana održani u Subotici, čak 85 odsto delegata je istaklo podršku dosadašnjem predsedniku

Pogledajte još