NEMA ŠANSE DA MOJA ŽENA PEVA PO KAFANAMA: Slavici Ćukteraš povratak na estradu prouzrokovao razvod braka?!

Slavica Ćukteraš nedavno je priznala da se razvela od nekadašnjeg golmana Vlade Avramova.

Kako mediji pišu Avramov nije bio za Slavičin povratak na estradu i to je bio glavni razlog bračnog kraha.

- Slavica je 2018. razgovarala sa suprugom i on je podržao da se vrati muzici. Snimila je singl, počela je da se pojavljuje u medijima, što je u njoj probudilo želju da se u potpunosti vrati svom poslu. Tada je rekla Vladimiru da bi želela da počne i da nastupa, a on je odmah negodovao. Rekao joj je: „Ne dolazi u obzir da moja žena peva po kafanama. Ti treba da pratiš mene i porodicu, kao i dosad. Možeš da snimaš pesme, ali ne i da nastupaš“ - rekao je dobro obavešten izvor.

Naime, pevačicu je to povredilo jer je ona bila ta koja je stavila pauzu na svoju karijeru i u potpunosti se posvetila Vladimiru, a kasnije i ćerkici Viktoriji.

- Slavica je očekivala da će je muž podržati. Međutim, to se nije desilo, pa je shvatila da takav brak nema budućnost. Njih dvoje tokom braka nisu imali većih trzavica, ali jesu dok su se zabavljali. Otprilike su i tad razlozi bili isti, s tim što je ona tada popustila i poslušala Vladimira da se povuče sa scene. Sada im je dete poraslo, Ćukteraševoj mama pomaže u svemu i nema prepreka da se vrati karijeri. Od razvoda je objavila nekoliko pesama, a nedavno je imala i nastup u jednoj beogradskoj kafani - rekao je naš sagovornik.

- Kada sam upoznala Vladu, imala sam uspešnu karijeru koju sam prekinula da bismo se ostvarili kao roditelji. Sada više nisam spremna za takva odricanja - rekla je Slavica.

Izvor: Kurir.rs
Foto: cukterasslavica/Instagram

Pogledajte još