CECA RAŽNATOVIĆ O ARKANOVOM UBICI: Božja je pravda da robija u Srbiji, nadam se da će truliti u zatvoru do kraja života

Udovica Željka Ražnatovića Arkana, Svetlana Ražnatović, prokomentarisala je za "Kurir" vest da će Arkanov ubica Dobrosav Gavrić biti izručen Srbiji iz Južnoafričke Republike, i da se čeka samo potpis tamošnjeg ministra pravde.

- Hvala Bogu da će konačno da plati za zlodelo kojim je moju i još dve porodice zavio u crno! Božija je pravda da robija u zemlji u kojoj je i počinio zločin i iz koje je pobegao kao poslednja kukavica! Nadam se da će do kraja svog života truliti u zatvoru i da će imati dovoljno vremena da se iznova i iznova suočava sa svojim nedelima - rekla je Ceca.

Da podsetimo, magistrativni sud u Kejptaunu prošle nedelje doneo je odluku da Gavrić može biti izručen Srbiji, a portparol Nacionalnog tužilaštva Erik Ntabazalila rekao je da je odluka "došla uprkos njegovom protestu da je osuđen po političkoj liniji i da strahuje za svoj život ukoliko bude poslat u Srbiju".

- Sud je sve te navode predao u ruke ministru pravde i nadležnim ustanovama, a oni će doneti konačnu odluku - rekao je Ntabazalila.

Dobrosav Gavrić imao je 23 godine kada je prišao komandantu Srpske dobrovoljačke garde Željku Ražnatoviću Arkanu 15. januara 2000. godine u tadašnjem hotelu "Interkontinental" i pucao u njega, Milenka Mandića Mandu (44) i Dragana Garića (47).

Gavrić, koji se osuđen na 35 godina robije zbog ubistva Arkana, Mandića i Garića, 2006. godine dao se u bekstvo kako bi izbegao zatvorsku kaznu. Koristeći lažno ime Saša Kovačević, on je 2007. godine ušao u Južnoafričku Republiku (JAR) preko Italije i Ekvadora. Suđeno je i saučesnicima Milanu Đuričiću i Draganu Nikoliću koji su dobili po 30 godina zatvora.

Izvor: Kurir.rs
Foto: cecaraznatovic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.