PREKINULA KARIJERU VODITELJKE: Ana Mihajlovski dobila ulogu u seriji "Igra sudbine"

Harizmatična voditeljka Ana Mihajlovski, rad na televiziji zameniće ulogom u seriji "Igra sudbine" koja se prikazuje na Televiziji "Prva" svakog radnog dana.

Anina uloga će biti epizodna, ali to Mihajlovskoj nije bio problem, pa joj se maksimalno posvetila. Ona će dočarati lik jedne mlade i ambiciozne devojke željne da pokaže svu svoju raskoš kada je posao u pitanju, a kako kažu kolege sa seta, Ana se odlično snašla u ovoj životnoj ulozi.

- Pozvali su me producenti serije na preporuku moje Mare (Marijana Mićić) koja je oduvek videla u meni talente kakve zapravo nemam. Ali zato služe prijatelji, jel da? Ovo je šala mala - kaže kroz osmeh Ana.

- Ana Marija je jedna od onih upornih karijeristkinja koje ne biraju sredstvo kako bi došle do cilja. Na njenu sreću ili žalost, izgleda da je bolja u poslu nego u zavođenju pa nije zavodila nikoga još uvek.

Iako je godinama jedno od prepoznatljivih TV lica, Ana je, prema mišljenju mnogih, ima talenat za glumu, ali je potajno priželjkivala da se bavi tim poslom.

- Moj posao se mnogo puta susretao sa glumačkim. U raznim emisijama koje sam radila je bio neophodan i taj deo znanja. Gluma je zabavan svet koji je svaki put drugačiji. Ja volim promene i imala sam te želje davno - priznaje Ana Mihajlovski.

Iako je u svetu poznato da mnoge holivudske glumice nemaju završenu Akademiju dramskih umetnosti, a ipak su veoma uspešne u svetu filma, Ana za sada nije sigurna da li bi se u potpunosti posvetila glumačkom pozivu.

- Ovo i nije baš zemlja koja podržava takve promene u karijeri. Nisam sigurna da ih je iko i napravio, a ja više volim da posvećujem pažnju realnim stvarima - naglasila je ona.

Na pitanje u kojoj domaćoj seriji bi se radije pojavila, da li u "Ubicama mog oca" ili "Urgentom centru", Ana je bez mnogo razmišljenja odgovorila:

- Moram da priznam da ne gledam televiziju, niti domaće serije. Volela bih da igram u nekoj komediji. Smeh je lek.

I dok se ne ukaže novi poslovni angažman, Ana je otkrila koju bi emisiju volela da vodi:

- Ovo je zaista teško pitanje. Radila sam sve moguće formate i definitivno najviše volim komediju koja kod nas praktično ne postoji u televizijskom svetu. To je nešto što bih volela da radim i o čemu već dugo razmišljam - rekla je Ana.

Izvor: Republika.rs/Blic
Foto: an_amihajlovski/Instagram

Pogledajte još