MNOGO SAM SE ŽRTVOVALA ZA SVOJE ĆERKE: Marija Kulić progovorila o majčinskoj ljubavi, zadrugari pomno slušali! (VIDEO)

Zadrugarka Marija Kulić je sa ukućanima podelila svoje viđenje o ljubavi i istakla da je najveća ljubav zapravo majčinska, te se osvrnula na svoje tri ćerke.

- Svi znaju da ja imam tri ćerke i da je najjača ta majčinska ljubav, instinkt i borba. Kada se majka bori za nešto ona to i postigne. Trudila sam se da budu vukovci, da budu odlične. Prvo ogledno odeljenje koje se pojavilo u Nišu, ja sam upisala Miljanu. Ona je bila vukovac i Tijana isto. Ja sam se mnogo žrtvovala za svoju decu, meni nisu pomagale ni majka, ni svekrva. Nijedna od njih nije išla u obdanište, a moj muž je morao da radi, a ja sam bila ta koja je brinula o kući i deci. Veliki uspeh za roditelja je da mu deca budu zdrava, a pored toga da se sklone od narkomanije, prostitucije, svega onoga što dete može da navede na loš put. Moja borba sa svime time u odrastanju svake od njih, a pogotovo u izboru momaka. Miljani se mnogo ugađalo kada je bila mala, ona je bila prvo dete i ona je navikla da bude u centru pažnje. Ona ima potrebu da bude najvoljenija. Roditeljima je mnogo teško kada deca pate zbog ljubavi - ispričala je Marija i dodala:

- Miljana uvek radi na svoju štetu, a Tijana i Ana me uvek poslušaju. Miljana je komplikovana. Ljudi celog života uče da budu roditelji - ispričala je Marija Kulić.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još