OBMANJIVAO ME JE DESET GODINA: Bivša supruga Slavka Beleslina progovorila o razlozima razvoda

Nakon što je tužila voditelja, Iva Šiđanin, bivša supruga Slavka Beleslina, ispričala je da ju je on, kako kaže, deset godina obmanjivao.

Iva se juče pojavila u Višem sudu u Beogradu, budući da je Slavka tužila jer je nije potpisao kao koautora emisije "Šta bi posle? (Flešbek)", za koju tvrdi da su je zajedno pripremali pet godina.

Slavko se juče nije pojavio na ročištu, a Iva Šiđanin je po izlasku iz suda navela da "njihov razvod nije bio lep kao što je predstavljeno u medijima". Iako se pre ovoga na temu razvoda i odnosa sa Slavkom nije oglašavala u medijima, ona je sada obrazložila na šta je mislila.

- Recimo da sam bila obmanjivana čitavih deset godina i to su neke stvari preko kojih se ne prelazi. Posle svega toga ne možete s nekim ostati u dobrim odnosima, a ne prijateljskim. Celu tu priču oko njega i našeg braka definisala bih tom rečenicom. To nije čovek s kojim jedna žena može da ostane u braku, a kad je reč o ovom projektu, na kom smo zajedno radili pet godina, nisam mogla da očekujem da on moj rad ne priznaje. To je sada jedino za šta se ja borim - rekla je Iva za "Kurir".

Iva i Slavko su se, podsetimo, razveli 2018. godine, nakon šest godina braka.

- Kad sam se "ženio po novinama" red je da se u njima i razvedem. I da povučem sva moja pametovanja o braku, vezama i muško-ženskim odnosima. Očigledno nisam nikakav ekspert, a mislio sam da je za ceo život. Više ne postoje naši zajednički snovi i planovi, ali i dalje mislim da je Iva predivna žena - rekao je Slavko svojevremeno u jedinom intervjuu u kojem je govorio o razvodu.

Izvor: Blic.rs
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još