VIDOJU PRETIM RAZVODOM: Nikolina Pišek progovorila o privatnom životu, ćerkama i novom poslu

Voditeljka Nikolina Pišek (43) u poslednjem intervjuu za hrvatske medije otvoreno je govorila o povlačenju sa malih ekrana, suprugu Vidoju Ristoviću i pokretanju sopstvenog biznisa.

Nikolina se sa televizije povukla jer trenutno ne postoji odgovarajući format koji bi vodila, a fokusirana je na pokretanje sopstvenog modnog brenda.

- U poslednje vreme sam odsutna s televizije, ali svojom voljom. Povukla sam se jer sam prerasla neke stvari, nudili su mi da vodim srpske rijalitije, ali to je drugačije nego u Hrvatskoj, to ne bih mogla da vodim - rekla je voditeljka.

- Sada sam fokusirana na lansiranje sopstvenog modnog brenda. Reč je o brendu dečje odeće na kojem radim s jednom dizajnerkom iz Londona. Ideja mi je da napravim eko pristup dečje mode koji je urban i za oba pola. Želim da se ta odeća reciklira, odnosno da se ne baca već da se nasleđuje i preda mlađim generacijama - rekla je Nikolina.

Voditeljka je otkrila šta je za nju recept za srećan brak.

- Odgovor na to pitanje ću moći da vam dam za 20 godina ako budem tada imala kompetenciju za to. (smeh) Verovatno je to tolerancija. Ljudi se menjaju, pokušavam da verujem da se ja menjam na bolje, poenta je da se nadograđujete u istom smeru. Strast i ružičaste naočare kojima gledate partnera počnu da blede nakon nekog vremena, počnete da uviđate njegove mane, stvar je u tome koliko ste spremni da prihvatite taj realan život i naučite da živite s tim manama. Svega ima u braku: red svađa i pomirenja, ali onda sve bude okej - rekla je seksi Hrvatica koja otkriva da povremno mužu preti razvodom.

- To se nagomilaju veće stvari koje te frustriraju i kap koja prelije čašu bude neka sitnica: "Zašto si ostavio čarape na podu?" pa se nakon toga otvore teme kada zapravo shvatiš koji je pravi problem. No, poenta je da razgovarate i uspostavite komunikaciju, jer ako gurate stvari pod tepih, onda se nagomila previše stvari koje se ne mogu popraviti. Nekad Vidoju znam da pretim razvodom, ali brzo se pomirimo - rekla je voditeljka.

- Život u dva grada je benefit, koliko god zna biti haotično. To je luksuz koji sad mogu sebi da priuštim jer mi mlađe dete još ne ide u školu, no kad krene, moraću da se fokusiram na život negde, suprug i ja baš vodimo rasprave gde će to biti. Beograd je grad koji dosta nudi, specifičan je, uzbudljiv, sviđa se mladim ljudima, teško ga je ne zavoleti na prvu - rekla je Nikolina.

Nikolina je navela da ne planira da ima više dece, a njena starija ćerka Hana, koja ima 22 godine, trenutno studira medicinu u Edinburgu.

- Baš mi je javila da je položila sve ispite s najvišim ocenama. Njena želja je bila da studira u inostranstvu, a ja sam to ispoštovala. Čujemo se često, gotovo svaki dan, ona dolazi ovde kada ima pauze, evo sad je bila za božićne praznike - rekla je voditeljka za 24Sata.hr.

Izvor: Blic.rs/24sata.hr
Foto: nikolina_pisek/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.