Pošto je u Srbiji zagađen vazduh, žena SPS ministra Trivana skija u Koloradu!

Proteklih nedelja naša javnost je bila zausta informacijama o lošem kvalitetu vazduha u Srbiji. Beograd je više puta imao neslavnu titulu najzagađenijeg grada u državi. Bile su svakodnevne prozivke na račun ministra za zaštitu životne sredine Gorana Trivana koji se nije pojavljivao u medijima da građanima objasni situaciju, pa je čak i predsednik Republike Aleksandar Vučić pitao premijerku Anu Brnabić: "Jel' živ ministar?"

Ovih dana stigao je i odogovor na to pitanje. Naime, ministrova supruga pohvalila se na svom profilu na Instagramu da provodi "family time" u Kejston ski rizortu u Koloradu u SAD u kojem zagađenost vazduha beleži zavidan indeks - O prema sajtu Air Visual koji je Beograd proteklih meseci često svrstavao na prvo mesto po zagađenosti u svetu sa indeksom od više od 200.

Smederevo je na momente imalo indeks čak 720, gde se izlazak na otvoreno smatrao "hazarderskim" i opasnim po život. Poznato je da Srbija zauzima neslavno prvo mesto u Evropi po broju smrti usled posledica zagađenja.
No, vratimo se "gospođi ministarki" i njenom skijanju u Koloradu.

Ako je suditi po fotografijama koje je podelila na društvenim mrežama - ona tamo provodi "vreme sa porodicom". Odgovor na pitanje - da li je i suprug otišao sa njom da se odmori od stresnih nedelja koje su za njim, za sada nismo dobili.

Foto: jovanatrivan/Instagram

Autor: Nadlanu.com
Foto: jovanatrivan/Instagram

Pogledajte još