POBEDILA SAM SMRT, HVALA VAM NA TOME: Dea Đurđević oglasila se jakom porukom na godišnjicu nezgode (FOTO)

Dea Đurđević oglasila se jakom porukom i kratkom retrospektivom bitke koju vodi od teške nezgode koja se dogodila prošle godine na ovaj dan.

Voditeljka je na svom Instagram nalogu postavila fotografiju iz bolnice i napisala.

- Na Vojnomedicinskoj akademiji danas je operisana pacijentkinja D.Đ. (1991), a operativni zahvat je trajao oko pet sati... saopštenje VMA, 07.02.2019 - započela je Dea.

- Pre godinu dana počela je moja najveća životna bitka. Kada sam se probudila iz anestezije, shvatila sam da sam u ringu i da sam dobila tek prvu rundu. Da imam ruku kojom ću da se borim pomogao je dr Marko Bumbaširević sa svojim timom, a da bi mi kucalo srce, funkcionisala pluća, oporavila se kičma, karlica...počele da se pomeraju noge pomogli su mi doktori sa VMA: načelnik Miroslav Vukosavljević, Ivo Udovičić, Neša Stepić, Boban Đorđević, Miomir Šarac, moja divna Mara.... njih je bilo mnogo, ceo VMA radi i živi kao jedna porodica. Plus su svoj ogroman doprinos dali sestre i tehničari sa VMA i KCS. Druga runda je bila teška, mučna, ali i duga. Moji treneri, moja majka, moj Mlađica i moja baka su mi ulivali mnogo snage i davali savete za dalju borbu. A najveća podrška su bili moji veliki prijatelji (nisam ni znala koliko sam bogata dok se ovo nije dogodilo), moj Pink na čelu sa Željkom, Milicom i Goranom Gmitrićem koji su davali energiju i hrabrost, kao i svi vi koje ne poznajem. Hvala vam na tome! Bez vas ne bih bila živa! Sada je treća runda, bolan oporavak i vraćanje u normalan život. Pobedila sam smrt! Pobedili smo smrt! - napisala je voditeljka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DEA Djurdjevic_official (@deadjurdjevic_official) on

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: deadjurdjevic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.