GRCALA U SUZAMA: Emotivna ispovest Dragane Mitar o odnosu sa Edisom Fetićem (VIDEO)

Nakon što je Marko Đedović otkrio u Rajskom vrtu da Dragana Mitar i Edis Fetić ne komuniciraju, Drvo mudrosti pozvalo je Draganu u vrt, kako bi sa njom porazgovaralo o svim poteškoćama u njihovoj vezi, a ona je sve vreme grcala u suzama.

- Tužna sam, sinoć je ispalo kao da ja nekome ne mogu ništa da zamerim i kažem. Imala sam par stvari da dam sugestiju. Nismo razgovarali ceo dan. Posle klipova mi je rekao neke stvari koje nisam želela da komentarišem, sve mi se skupilo. Nemam sa kim da popričam, možda me Mića razume delimično i to je to. Možda ću da pokušam sa njim malo da popričam, osamila sam. A da trčim za nekim, ne pada mi na pamet - rekla je Dragana, pa nastavila:

- Dovodim u pitanje da li me uopšte i voli. Bila sam prinuđena da budem u tom krevetu, nemam gde da se osamim. On mi je rekao da sam problem jer smo se dogovorili da nećemo da komentarišemo situacije za stolom. Mene je iznerviralo Miljkovićevo vređenja, ja sam tu reagovala, njemu je zasmetalo, rekao je kako da branim neodbranjivo. Jutros samo službeno pričamo.

- Marko nije problem, za mene je on loša osoba, ne želim kontakt sa njim. Ja ne znam na kom jeziku da pričam, on tera nešto svoje. Kao da mi karma vraća. Ja ga ne prepoznajem. Gledajući njegove postupke i priču, ne znam - rekla je Dragana.

- Da li će ostaviti ženu zbog tebe? - upitalo je Drvo.

- Rekao je da će to da uradi, bio sa mnom ili ne bio. Ja sam rekla da neću to da forsiram. Valjda zna šta je normalno da se uradi. Verujem mu, ali ovim svađama, ne znam šta hoće da postigne. Ako oseća nešto prema meni, zna šta treba da uradi - odgovorila je Mitrova.

- Bolje da se sklonim i malo povučem od sebe. Ko mi se bude prvi našao, na njemu ću da eksplodiram.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.