DA LI JE TO LJUBAV ILI EGO: Marko Đedović iskreno o odnosu Dragane Mitar i Edisa Fetića (VIDEO)

Marko Đedović posetio je Drvo mudrosti danas u Rajskom vrtu i analizirao aktuelne odnose u Beloj kući, a prvo je progovorio o Edisu Fetiću i Dragani Mitar.

- Edo i Dragana su ušli u neki konflikt sinoć, ona mi je rekla da ne komuniciraju i da će se jednog dana sve ovo završiti napolju. To je počelo od "Pitanja gledalaca", kada je pitalo ono za Tomovića, ja sam čak malo to ublažio. Ona je rekla da je sve pogrešno uradila, a ja sam rekao da je moja greška što je nisam podržao u odnosu sa Tomovićem. Sad svakako mislim da je on bolja opcija. Evo i od jutros ne komuniciraju. Džaba su krečili, od toga nema ništa. Mislim da su ovde zarad lične promocije, samo ne znam kakvu će on, nekog novopazarskog zavodnika. Otac troje dece kupi profil sa nekoliko hiljada pratilaca na Instagramu - rekao je Đedović, pa dodao:

- Kad bi se sutra razvodio, ove stvari koje on radi ostaju trajno, neće moći da se sakriju od dece kada im vršnjaci pokažu šta im tata radi sa tetom koja nije njihova mama. Dragana je prema Tomoviću osetila nešto što nije do sada, a prema Edu oseća nešto, ali ne zna šta. Da li je to ljubav ili neka vrsta ega, sujete, ko zna čega... - istakao je Marko. Marko Đedović posetio je Drvo mudrosti danas u Rajskom vrtu i analizirao aktuelne odnose u Beloj kući, a prvo je progovorio o Edisu Fetiću i Dragani Mitar.

Izvor: srbijadanas.com
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još