DECU STAVIO NA TREĆE MESTO: Edis Fetić Edo šokirao zadrugare svojim izlaganjem (VIDEO)

Gradonačelnik Bora Santana sazvao je sastanak kako bi motivisao zadrugare i pokrenuo novu temu u gradiću nadomak Beograda.

- Juče smo pričali o emocijama, danas će tema biti sloboda vođenja ljubavi na javnom mestu i kako vi gledate na to. Oni koji su imali taj čin, kako su se osećali - istakao je Bora.

Gradonačelnik je zamolio zadrugare da ustanu redom i kažu koje tri osobe najviše vole. Ono što su zadrugari izgovarali, zasigurno će napraviti pometnju.

Zadrugari su redom ustajali i govorili imena osoba koje najviše vole. Mateja Matijević je iznenadio svoju devojku Taru Simov kada nju nije naveo, a ona je nakon porodice, drugarice Soraje i Ane Korać, stavila njega na treće mesto.

Bane Čolak i Ivana Krunić su naveli jedno drugo, iako se svakodnevno svađaju, pa su se posle toga izgrlili pred svima.

Edis Fetić je iznenadio zadrugare svojim izlaganjem.

- Naravno, majčinska ljubav ne može da se poredi, majku, oca, pa decu, pa sestre - rekao je Edo, a zatim je ustala Dragana Mitar:

- Sina, pa roditelje, brata, prijatelje - rekla je Dragana.

- Porodica na prvom mestu, tatu volim beskrajno, uvek ću ga voleti. Mamicu volim najviše na svetu, brat, i Davida smatram svojom porodicom. Ne bih ga odvajala. Tara, kao mlađa sestra. I Huga. I tetke i bake i deke - istakla je Ana Korać.

- Porodica, Ana, prijatelji, njena porodica - rekao je za njom David Dragojević, a zatim je ustao Marko Janjušević Janjuš, koji je svojim izlaganjem verovatno potkačio Edisa:

- Najviše na svetu voliš svoje dete. Ne možeš isto voleti i ženu i brata, to su različite vrste emocija.

Kako je morala da počne emisija "Sedi dole", Bora je poručio zadrugarima da će se njegov govor nastaviti, ali da su svi zaboravili da navedu jednu osobu.

- Najbitnija ljubav je prema samom sebi, kada volite samog sebe onakvim kakvim jeste - rekao je Bora zadrugarima.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još