VI STE TRAČAK SVETLOSTI U OVOM MRAČNOM SVETU: Seka Aleksić uputila emotivnu poruku sinovima (FOTO)

Pevačica Seka Aleksić nakon dugogodišnje borbe za potomstvo i dve vantelesne oplodnje postala je majka dva dečaka. Prvog sina Jakova rodila je krajem septembra 2016. godine, a srećnu porodicu upotpunio je dolazak novog člana, sina Jovana, kog je pevačica donela na svet u januaru ove godine.

U skladnom braku sa bivšim bokserom Veljkom Piljikićem, Seka je već skoro deset godina, a rođenje dva naslednika vrhunac su sreće ove popularne porodice.

Pevačica je danas na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju svojih sinova i uputila im emotivnu poruku:

- Sa vašim rođenjem i ja se ponovo rađam, sa vašim rastom, raste i moja duša. A posmatram vas kako se bezbrižno igrate... Čista emocija. Neiskvareni. Svetle duše i punog srca koje zna samo za neograničenu ljubav. Ispratiti svaki vaš pokret, milu reč, lagano pomeranje ruke ka toplom srcu koje sija zvezdanije od svemira... I voleti vas... Voleti vas samo onako kako to majke umeju, tako da nam ceo univerzum pozavidi na beskonačnosti, zvezde da žele takav sjaj, tako da anđeli čeznu za tom silinom... Verujem u to da će vaše dve duše zauvek ostati tračak svetlosti u ovom mračnom svetu. Verujem. I verujem u vas... Sijajte mi. Zapravo, sijajmo zajedno... - napisala je Seka.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: seka_aleksic/Instagram

Pogledajte još