HOĆE DA NAPUSTI ZADRUGU: Dragana Mitar gušila se u suzama zbog negativnih komentara cimera (VIDEO)

Dragana Mitar je nakon emisije "Gledanje snimaka" završila u suzama jer su je pogodili komentari rijaliti cimera koji nisu nimalo bili blagi prema njoj.

Mitrova je istakla da želi da napusti rijaliti, dok je Edo pričao da će to on uraditi. Dragana je izustila svega nekoliko reči, te su oboje ćutali nekoliko trenutaka.

Dragana je sve vreme jecala i ronila suze, a Edo ju je uzeo u krilo i zagrlio.

- Marija se zakačila za mene, jer nema za koga da se nakači. Boli me k*rac za Mariju. Ja sam pogrešila za Pešićevu, za ovog, a oni su u pravu. Nakupilo mi se sve. Nedostaje mi Jole. Ovde se pola ljudi neće ni družiti - pričala je Dragana.

- Da li je najveći problem što sam ja Marku pružio ruku? Neverovatna stvar. Ja nisam rekao da si mi ti problem, nego da mi ti donosiš probleme. Ja ti zameram to što ti ne poštuješ dogovor, kada hoćeš da pričaš preko mene - pričao je Fetić.

Dragana i Edis Fetić Edo su ušli u raspravu zbog Marka Miljkovića kada ga je zadrugarka komentarisala, i time prekršila njihov dogovor da se ne oglašavaju kada je on u pitanju.

Rijaliti par je tokom večeri ponovo razgovarao o Miljkoviću, kao glavnom razlogu njihove svađe.

- Ja ne mogu da ga napadnem kad ništa nije uradio. Rekla si da nećemo da komentarišemo Miljkovića, i ti si ga komentarisala - govorio je Edo.

- Počeo je za stolom da podj*bava. On hoće da se zakači za mene. Ja nisam ništa komentarisala dok on nije komentarisao "Zadrugu 2". Klasična smradina. Ja znam njegove fore. Ako me bude vređao za stolom i ja ću njega - besnela je Dragana.

- Siguran sam da ti neće ništa reći ako mu ništa ne kažeš. Dečko je kada je došao meni pružio ruku i ja sam njemu, a nju je zaobišao. Edo Pazarac, tako mi se obratio i onda je meni Dragana rekla da nije trebalo da se pozdravim sa njim. Kreće komunikacija između mene i njega. Ja mu kažem: "Nemaš za šta da me optužuješ, provodili ste vreme zajedno, zajedno ste bili u tome", on kaže: "Tvoja devojka je htela da mi se us*re u vezu", ja kažem šta je loše u tome kad njih dvoje nisu bili zajedno. Onda Dragana skače. Meni je zasmetalo kako si se ti njemu obratila - rekao je Edo.

Nakon toga su se Dragana i Edo osvrnuli na zadatak Jelene Pešić kada je zadrugarka imala tajni zadatak da govori da je zaljubljena u Eda kako bi videla brata, zbog čega su ove dve zadrugarke završile u žestokom klinču.

- Da sam ja imala takav zadatak, tako podao zadatak, ja to nikad ne bih prihvatila. Ja znam Anu i Davida iz prethodne sezone, ja njih nikada ne bih izabarala. Sama je tražila svađu. Ja njoj nisam bila draga, ja njoj ništa nisam ružno rekla - rekla je Dragana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još